Havarijný stav - diera v chodníku

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Roman 06. januára 2015

Dobrý deň,

chcel by som nahlásiť veľkú dieru v chodníku pri bytovom dome Budatínska 3. Diera už bola v minulosti niekoľkokrát opravovaná ale mám pocit, že vždy zatiaľ iba obyvateľmi okolitých domov svojpomocne a tým pádom aj nie úplne technicky správne.

Rád by som požiadal správcu tejto komunikácie o urýchlenú opravu tohto havarijného stavu. Je to v strede chodníka, ktorým denno denne chodí veľa ľudí a áut. Nemusím ani naznačovať aký nepríjemný úraz sa môže stať hocikomu, keď si nevšimne túto veľkú jamu. V prípade áut si to odnesú "iba" tlmiče a náprava.

Z môjho laického pohľadu to vyzerá tak, ako by bola diera v priľahlej kanálovej skruži a postupom času sa preto chodník vždy prepadne. Preto by bolo na zvážení prizvať aj bratislavské vodárne aby opravili samotnú skruž, aby táto oprava nebola opäť dočasná.

Vopred ďakujem za opravu

S pozdravom

Roman Oroš, Budatínska 3

21. január 2015

Roman

Dva dni po zaslaní podnetu sa objavilo prenosné značenie položené na diere. O týždeň sa objavili na chodníku značky vyznačujúce časť chodníka, ktorá je prepadnutá. Keď som sa informoval na MU Petržalka, tak mi potvrdili, ze idú vypísať súťaž na dodávateľa a ak počasie povolí, tak do mesiaca to bude opravené. Netuším či Petržalka konala na základe tohto podnetu (ak áno, je škoda že neposlala vyjadrenie), ale dôležité je, že konala.
Ďakujem
21. január 2015

Odpoveď samosprávy

Po prešetrení situácie opravu zabezpečí mestská časť prostredníctvom zmluvného dodávateľa, ktorého sme už požiadali o urýchlené vykonanie nevyhnutných prác. Zatiaľ sme zabezpečili osadenie dočasného značenia upozorňujúceho na prepadnutie sa chodníka.

mestská časť BA-Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania