Z parkoviska sa stáva blatovisko

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 02. marca 2012

Na Markovej ulici v Petržalke medzi Markovou 13 až 15 je (teda bývavala) zelená plocha pre ľúdí. Dnes ako aj môžte vidieť na fotke sa z tej plochy stala skratka pre autá, čo spôsobilo, že sa tá plocha zdeformovala. Dá sa to nejak napraviť?

26. marec 2012

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

problém rozjazďovania trávnikov pri Markovej ulici patrí z problematické , nakoľko ide o dosť rozsiahle územie, ktoré treba riešiť viacerými spôsobmi. Práve z tohto dôvodu sme zaradili túto lokalitu na prvé miesto v riešení problematiky rozjazďovania zelene. Ničeniu verejnej zelene ideme zabrániť osadením kovových zábran medzi existujúce skaly. Momentálne robíme prieskum trhu na výber najlacnejšieho dodávateľa. Predpokladaný termín osadenia kovových zábran do zelene je v druhej polovici apríla 2012.

Pozdravujem

Milka Podmajerská
vedúca Kancelárie starostu
Miestny úrad Bratislava-Petržalka
28. máj 2012

Daniel Horecký

Dobrý deň,
chcel by som sa opýtať, aký je nový termín osadenia zábran, nakoľko deklarovaná druhá polovica apríla je preč, a už aj máj končí. Alebo či je niečo nové. Ďakujem
28. máj 2012

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

vzhľadom na problémy pri výbere najlacnejšieho dodávateľa prác sa realizácia osadenia zábran do zelene posunula. Dnes (28.5.2012) sme volali s vybraným dodávateľom a zábrany sú už vyrobené, čiže v najbližšom čase by sme mohli začať realizovať osádzanie. Markova ulica, vzhľadom na svoju závažnú situáciu bude riešená ako prvá v zozname lokalít.

Pozdravujem

Milka Podmajerská
vedúca Kancelárie starostu
Miestny úrad Bratislava-Petržalka
28. november 2012

Moje Meno

osadenie zabran sice riesi problem s rozjazdovanim travnika, aj ked prave v tejto lokalite to je otazne. co vsak neriesi je dlhodoby problem s nedostatkom parkovacich miest... mnozstvo odstavenych, nepojazdnych vrakov, firemne auta, castokrat dodavky zaberajuce parkovacie miesta
08. august 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe uvedeného považujeme tento podnet za vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania