Neupravené chodníky - Stromová

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Anonymný užívateľ 26. januára 2015

Opat su neodhrnute chodniky na Stromovej ulici, na zastavkach Magurska smer do mesta a smer na Patronku. Ide o najfrekventovanejsiu zastavku na Kramaroch. Ziadam okamzitu udrzbu komunikacie, nie opat cakat kedy pride odmak.

30. január 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. Informovali sme o ňom Oddelenie cestneho hospdarstva.

Oddelenie vzťahov s verejnosťou a marketingu
05. február 2015

anonym

Co znamena „operačný plán zimnej údržby komunikácií?Ziadnu pracovnu skupinu tu nevidno, žiadne ručné odhŕňanie snehu, odstraňovanie ľadu, posyp soľou peších komunikácií... ani v zázname Vykonaných prác v 5. týždni na uliciach nizsie.
Je tyzden po kalamitnom snezeni v Ba a chodniky su zladovatele doteraz.Tyka sa to celych Kramarov (rajon c.1), ulic Bardosova, Visnova, Dererova, Stromova (napr. v okoli zast. Bardosova), Limbova (od Pachnera k nemocnici), Rozvodná, Na Revine... Budeme chodit po ceste, ktora je udrzovana aj z nasich dani a auta nech jazdia po zladovatelych chodnikov, ved uz na nich parkuju tak, ze nielen s kocikom sa cez ne neda prejst, ale aj bez neho. Udrzbu ma kontrolovat MU NM, ktorej useky patria.
Z operačného plánu zimnej údržby komunikácií :
„Zimnú údržbu komunikácií a verejných priestranstiev Mestskej časti Bratislava - Nové Mesto riadi Štáb zimnej údržby komunikácií v zložení:Náčelník štábu ZÚK: - starosta MČ BNM....“ Pan starosta, kde zostali sluby? Nezabudnite sa zase byt do prs pred volbami!
09. február 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

dopĺňame pár informácií k aktualizácii, ktorá sa pýta na Operačný Plán Zimnej Údržby Komunikácií:

Materiál definuje rozsah a zodpovednosť za údržbu konkrétneho majetku.
Na základe uvedených informácií si občan môže overiť, že údržba predmetného majetku nieje v správe mestskej časti Bratislava Nove Mesto, na ktorú sa sťažuje.

Údržbu chodníkov v zmysle zákona vždy zabezpečuje vlastník priľahlej nehnutelnosti, ak nieje dohodnuté inak.

Ing. Natália Kudláčová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania