Vyprázdňovanie odpadkových košov na chodníkoch

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
Virgill 27. januára 2015

Chcel by som kompetentnych upozornit na nevhodnu a miestami az nebezpecnu jazdu automobilov pri vyprazdnovani odpadkovych kosov na chodnikoch. Konkretne je to miesto medzi obytnym domom Martinčekova a ulicou Prievozska. Firma, ktora realizuje vyprazdnovanie pouziva velke auto (Fiat Doblo) s ktorym jazdia po uzkych chodnikoch. Nielen ze sa im pesi musia pravidelne vyhybat, firma s autom jazdi aj mimo chodnika, po trave, cim znehodnocuju travnaty porast a znecistuju chodnik pre pesich. S autom zachadzaju uplne zbitocne az k podchodu k novej budove T-Comu. Tam sa zvacsa "zasiju" a fajcia. Myslim, ze fotografie hovoria za vsetko.
Moj navrh by bol taky, ze by sa vyprazdnovanie kontajnerov realizovalo peso, alebo na bycikli, co najsetrnejsie voci okolitej zelene a v sulade s funkciou chodnika.

11. február 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Požiadali sme nášho dodávateľa, ktorý realizuje vyprázdňovanie košov o stanovisko a prijatie opatrení, aby sa takéto veci neopakovali.

kancelária starostu
11. február 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe stanoviska, ktoré nám zaslal náš dodávateľ, ktorý vykonáva údržbu verejných priestranstiev uvádzame, že zabezpečí nápravu zelene do pôvodného stavu a zároveň bol upozornený, aby sa takéto situácie neopakovali.

kancelária starostu
15. apríl 2015

Virgill

Vcera bolo zrealizovane prve kosenie travy,ale zatial zo slubu Vasho dodvatela nebolo nic napravene.... Mate informaciu aj kedy che napravu realizovat?
15. apríl 2015

Virgill

Realizovat?
26. január 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v poškodených častiach trávnatej plochy na Martinčekovej bola doplnená zemina.





kancelária starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania