Uzbecká-Zimná údržba chodníkov-Podunajské Biskupice

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Podunajské Biskupice

Uzavretý
meno
Michal Sušina 02. februára 2015

Na to, že cestári sú pripravení od augusta sme si už zvykli, ale čo chodníky??? Takto to vyzeralo deň po "kalamite" v Bratislave. Moja otázka je, ako majú ľudia chodiť po chodníkoch a priechodoch pre chodcov? Ja som sa snažil prejsť s kočíkom, ale aj keď nemám problém kočík preniesť,niekedy to proste nešlo. A čo ženy, starí ľudia a už vôbec nehovorím o vozíčkaroch,?? Dva dni po "kalamite" (nedeľa 1.2.2015) to nebolo o nič lepšie. Na jednej fotke je odhŕňač, to si ale zaplatila Billa upratovanie na vlastnom parkovisku (31.1.2015)!!! Prečo obchod vie čo sa má a mesto nie???!! Mimochodom som strávil na cestách Bratislavy v piatok niekoľko hodín, ale odhŕňač som nevidel ani jeden.

05. február 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. Poprosíme obrátiť sa na miestnu časť Podunajské Biskupice.

Oddelenie komunikácie a marketingu
05. február 2015

Michal

Mesto sa ako vždy zbavilo zodpovednosti... P. Biskupice sú snáď v Bratislave, tak by bolo vhodné aby to mesto riešilo, a keď už to má riešiť mestská časť, tak by to mesto mohlo posunúť ďalej... Ale čo, veď príde odmäk a ono sa to nejako vyrieši samo...
19. február 2015

Tibor

obratit sa na miestnu cast? Vsak a co Michal Sušina urobil, napisal odkaz na www.odkarzprestarostu.sk predsa, ci koho mal zavolat? plynarom.. ci?
23. január 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Predovšetkým sa ospravedlňujeme za reakciu, ktorá prichádza až po niekoľkých rokoch. Po nástupe nového vedenia mestskej časti v roku 2022 sme z minulých období zdedili túto agendu, žiaľ v takomto stave a postupne sa snažíme všetky otvorené podnety (napriek svojej v mnohých prípadoch už neaktuálnosti) uzavrieť. Ďakujeme za pochopenie a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu pri riešení podnetov - v reálnom čase.

Podnet je toho času už neaktuálny.

Oddelenie životného prostredia, odpadového a cestného hospodárstva

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania