Panská-chodník-znečistený

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

V riešení
meno
Eva Korenova 16. augusta 2022

Centrum - pesia zona (vratane Nedabalovej a Klobucnickej) je extremne spinava.
Byvam aj pracujem na pesej zone, kazdych 10 krokov su chodniky ovracane, ocurane a obliate roznymi lepkavymi tekutinami. To cistiace auticko, ktore je urcene na cistenie chodnikov sa vozi bezcielne po pesej zone a vobec neriesi kde spina je a kde nie. Na vela miest sa ani nedostane, casto je navracane tesne pri budovach a v kutoch. Na Klobucnickej tie nadrozmerne kvetinace ocurane od psov aj ludi, Nedbalova pred skolou aj skolkou nagrcane a nacurane. Rovnako brany domov. To maju cistit obyvatelia po navstevnikoch? O Bastovej ani nehovorim. Schody k Domu Sv. Martina su ovracane, cervene stolicky rozlozene nad obrovskym flakom po grcani, atd. Fotiek mam viac ako sa da nahrat, v pripade zaujmu, ale staci sa prejst

17. august 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za váš podnet. Teplé augustové noci zvádzajú k žúrkam, centrum je na to naozaj náchylné. Pošleme tam našich pracovníkov TSSM.
Ďakujeme za trpezlivosť pri riešení.
Kto? Technicke služby Starého Mesta
Kedy? tri dni

S pozdravom Oddelenie komunikácie s verejnosťou Bratislava-Staré Mesto
17. august 2022

Peter Czirak

V inych mestach to po nocnych zurkach vyzera ovela horsie, ale hned rano nastupia upratovacie caty a za par hodin je to centrum ciste, ako keby sa tam nic neudialo. Asi by to chcelo inu techniku, ktora vycisti aj uzke kuty a ktora bude schopna ocistit aj najroznejsie vylucky telesnych otvorov.
17. august 2022

Eva Korenova

Dakujem za odpoved. Len si dovolim zdoraznit ze spinava je naozaj cela pesia zona, nejde len o jedno konkretne miesto na prilozenej fotke. Viac fotiek sa prilozit jednoducho nedalo. Treba sa tam po tych uliciach prejst a vycistit vsetko, takato spina je snad v kazdej ulici. Dakujem
26. august 2022

Peter Czirak

Pod lampou je najvacsia tma. Priamo pred magistratom na Primacialnom namesti, to nie je o nic lepsie.
27. august 2022

Eva Korenova

Treba si uvedomit, ze to je staly problem. Jedno ocistite a dalsie 3 vzniknu a to cistiace auticko nic neriesi. Dakujem za ovistenie toho co ste ocistili, vsimla som si, dost pomohol aj dazd, ale dufam ze sa tomu budete venovat takto aj dalej a bez upozorneni. Na tej pesej je nagrcane po kazdej noci, a ano, aj cez tyzden.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania