Gagarinova-vodorovná značka-neaktuálna

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Tomáš 14. septembra 2022

Dobry den. Obraciam sa na Vas, lebo si myslim ze aktualna situacia na tejto frekventovanej ceste nie je stastna. Nie len pre modernejsie auta, ktore citaju dopravne znacky a vodorovne znacky, ale aj pre motoristov. Po obmedzeni, kde boli pruhy zuzene a dopravnymi znackami regulovana doprava, ostali po novo vybudovanych ciarach /bielych/ tie stare oranzove. Ako vidno na fotke kruhove oznacenie zakazu vjazdu vozidlam nad 3,5t na vozovke, stare oranzove ciary vedla bielych a hlavne ciary premalovane na sivu farbu, ktora v dazdivom pocasi sa leskne a nejde ju rozlisit od tej bielej. Tym padom vodic jazdi v starom docasnom pruhu ale po novom rieseni vlastne jazdi v polovici vedlajsieho pruhu. Videl som cestarov frezovat tie farby ale urcite to nie je dorobene v celej dlzke Gagarinovej. Dakujem.

14. september 2022

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
14. september 2022

Haky

Ísť autom v daždi a večer po Gagarinke je peklo. A je zaujímavé, že biela farba vodorovného značenia, ktorá by mala vydržať najdlhšie, sa po krátkom čase vymýva/odiera. Čo teda situáciu neulahčuje....
16. september 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet, ktorého prijatie týmto potvrdzujeme. Pridelili sme ho kolegyniam a kolegom, ktorí majú riešenie danej agendy v kompetencii. O priebehu riešenia Vás na základe obdržaných stanovísk budeme priebežne informovať.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie správy komunikácií

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.