Saratovská-kôš-nevhodne umiestnený

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

Uzavretý

Tieto búdky určené na cigaretové ohorky už dávno neslúžia účelu, vytvárajú vizuálny smog, farebne nezapadajú do farebného konceptu. Navrhujem ich odstrániť zo všetkých verejných priestorov.

19. september 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň .
Ďakujeme za Váš podnet. Smetné koše na ohorky boli inštalované len v roku 2020 a odvtedy prechádzajú pravidelnou kontrolou či údržbou, to znamená, že okrem bežnej údržby sa obsah z nich sa odstraňuje a preto máte zrejme dojem, že neslúžia účelu. V súčasnosti ich neplánujeme odstraňovať.
S pozdravom

Ing. Mária Smiešková
19. september 2022

Boris

Dobrý deň,
už v roku 2020 to bol nezmysel. Samospráva má vytvárať také podmienky, aby pri miestach kde dochádza k zhluku osôb boli štandardné koše (pri väčšom zhluku osôb členené na separovaný zber).

Dizajnmanuál spracovaný Metropolitným inštitútom Bratislavy nepočíta s takýmito "búdkami na ohorky" v žiadnom dokumente (zastávky, verejný priestory, atď.)
22. september 2022

Odpoveď samosprávy

Dizajn manuál nepočíta s viacerými situáciami, ktoré prax prináša.
Ďakujeme za Váš podnet.
S pozdravom

Ing. Mária Smiešková
22. september 2022

Peter Oravec

Dobrý deň,
načo je potom dobrý veľmi draho zaplatený manuál MIB, ak sa nedá systematicky používať, resp. ak ho samospráva odmieta systematicky využívať?
S pozdravom.
22. september 2022

Peter Oravec

Dobrý deň, pán/pani admin,
prosím, prečo sa zase nedá vyjadriť súhlas/nesúhlas k reakcii samosprávy?
Ďakujem, s pozdravom.
31. október 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

žiaľ ako neziskový projekt nevieme opraviť všetky chyby webu a aplikácie, momentálne sú jediné prostriedky smerované na opravy, ktoré sú nevyhnutné pre základnú činnosť portálu. V blízkej dobe však plánujeme pre množstvo technických problémov súvisiacich s rastom podnetov a užívateľov založiť verejnú zbierku, budeme radi ak budete sledovať našu činnosť na sociálnych sieťach, kde poskytneme bližšie info keď to bude aktuálne.

Všetky nedostatky budú riešené postupne podľa priorít, ktoré určia naši dodávatelia IT služieb, ktorí stránku dlhodobo spravujú.

Ďakujeme za upozornenie a prajeme príjemný zvyšok dňa.

Pavla Rachelova
[email protected]
09. november 2022

Peter Oravec

Ďakujem za odpoveď.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania