Lachova - nefunkčné osvetlenie

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
Peter Czirak 16. októbra 2022

Rozbite svietidlo

16. október 2022

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
16. október 2022

Jakub

siemensu ste hlasili? ci dava vacsi zmysel dat sem aby administrator to dal mestu a mesto siemensu?
16. október 2022

Peter Czirak

Spravcom osvetlenia je mesto, takze tak ci tak by sa tym malo zaoberat hlavne mesto. Maju na to vytvorenu aj organizaciu Technicke siete a zamestnavaju ludi, co by to mali riesit.
https://bratislava.sk/zivotne-prostredie-a-vystavba/verejne-osvetlenie
16. október 2022

Jakub

iba som chcel podotknut ze namiesto toho aby ste to zadali na kontakt v odkaze co ste poslali cim by to dostal dispecing (je tam cislo, email, aj formular na oznacenie konkretnej lampy na mapke) radsej to date sem a retaz natiahnete o dva medziclanky :) to je cele. Keby sem kazdy dal svoju lampu tak cely odkaz starostovi sa zruti:p
16. október 2022

Peter Czirak

Pisat Siemensu je ako *obratit sa na lamparen" to je pojem z minulosti co oznacoval proces ked sa daco malo uhrat do stratena a na tento pripad to krasne sedi. Sice sa to tam nahra ale Siemens to odignoruje, na magistrate sa tvaria ze vsetko fici ako ma a ze si tie platy na oddeleni technickych sieti zasluzia. A na uliciach je stale tma.
16. október 2022

Jakub

Ja som nahlasil za posledny rok mozno 100 lamp napriamo. Mnohe sa do tyzdna naozaj vyriesili, lebo iba o nich nevedeli. Niektore ani za rok nie su svietiace ale mal som nahodou stastie vidiet ze tam naozaj auto s plosinou bolo a ze sa tym niekto zaoberal. Ze tie lampy maju 20 a viac rokov a tie poruchy vyzaduju diely ktore nie su a vyriesi to az komplexna vymena co uz prebieha tak s tym odkaz starostovi neurobi nic ani tym nic neurychlite ak vasa lampa je neopravitelna...a myslim to v dobrom. Na opravitelne fakt staci oznacit ju na odkaze co ste poslali.
16. október 2022

Peter Czirak

Ale pomaha to, zopar lamp sa pohlo co Siemens ignoroval. Ak niekto (Siemens) berie peniaze za prevadzku svetiel, tak cakam ze ten co to objednal (mesto) aj dohliadne aby za to poskytli pozadovane sluzby ktore v konecnom dosledku z nasich dani platime. A ak to nefunguje, je potrebne na to poukazat.
16. október 2022

Jakub

Ci ich ignoroval alebo o tom nevedel alebo to mal rozrobene a to co sa vam zdalo ako ignoracia bolo v reale ze iba cakal na diel je vzdy subjektivny pocit :) a neexistuje odpoved co by bolo keby...:) Ja uprimne mam s nimi bohate a dobre skusenost. Skor ma zaraza ako to ze napr na nasej ulici 5 zo 6 lamp nesvietilo nikto to nehlasil a bola to pre nich nova informacia. Tak snad sa aj vasa ulica docka vyriesenia:)
16. október 2022

Peter Czirak

Smutne je ze sa to nahlasi Siemensu a nikto z magistratu o tom nema ponatia, ako sa s tym Siemens vysporiada a ci to vobec riesi. V takychto veciach by mal byt vzdy zainteresovany objednavatel, aby dodavatela vedel kontrolovat a nie tvarit sa, ze sa ma to netyka lebo priority su inde.
17. október 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet, ktorého prijatie týmto potvrdzujeme. Pridelili sme ho kolegyniam a kolegom, ktorí majú riešenie danej agendy v kompetencii. O priebehu riešenia Vás na základe obdržaných stanovísk budeme priebežne informovať.

S pozdravom,

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
12. december 2022

Peter Czirak

Podarilo sa uz prosim ziskat dake stanovisko?
13. december 2022

Odkaz pre starostu

Podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

Michal Haman
Administrátor pre Petržalku

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania