Bajkalská-trávnatá plocha-nepokosená

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Lukas 26. októbra 2022

Križovatka NIVY Bratislava, začne po roku konzorcium D4R7 konečne kosiť to čo postavilo alebo to necháme ako v rozvojovej krajine. Po krajniciach sú už aj malé stromčeky, ktoré ale nemajú tam byť. Samotné stromčeky ktoré vysadili už zdochli. Treba ich tam konečne nahnať alebo im štát prestane platiť splátky za diaľnicu kde to majú aj udržiavať v cene!!! Myslím si že už by mesto alebo mestské časti mali začať urgovať štát. Je to hanba. Aj o zeleň sa treba starať.

26. október 2022

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
26. október 2022

Martin Uváček

Toto je na celej D4 R7, od Rače po Jarovce, od Bajkalskej po Holice. Od otvorenia väčšiny úsekov v roku 2021 sa nikde v priestore okolo diaľnice a na diaľničných krizovatkocha od Rače po Jarovce a od Rovinky po Holice nevykonala žiadna údržba zelene či kosenie. Okraje týchto ciest a zeleň v križovatkách je tvorená vyše 1,5 metrovou burinou, rôznymi agresívnymi invaznymi kríkmi a stromami, burina prerastá aj so stredových betónových zvodidiel koncesionárom vysadené stromčeky v križovatkách bez závlahy sú väčšinou uschnuté, skratka celé teleso dialnice pôsobí veľmi neudržiavaným a zanedbaným dojmom a toto platí náš štát a bude platiť najbližších 30 rokov? Písal kvôli tomu NDS. A toto mi odpísali. Dobrý deň, Martin. V danej veci je potrebné kontaktovať koncesionára, Zero Bypass Limited. NDS na uvedené nemá žiaden dosah. S pozdravom, MEDIA TÍM NDS. Avšak na stránke konecesiobara nie je ani jednoduchý kontaktný formulár, nemajú stránku na fb, kontakt nula bodov.
28. október 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet, ktorého prijatie týmto potvrdzujeme. Pridelili sme ho kolegyniam a kolegom, ktorí majú riešenie danej agendy v kompetencii. O priebehu riešenia Vás na základe obdržaných stanovísk budeme priebežne informovať.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie správy komunikácií

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
04. november 2022

Martin Uváček

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.