Valachovej-chodník-bariéra na chodníku

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

Uzavretý
meno
Julia 06. decembra 2022

Dobrý deň, chcem sa opýtať, že dokedy budú po chodníkoch premávať autá k pizzerii Duna. Denno denne je tu premávka po chodníku k Dune , čo je aj nebezpečné, nakoľko je tu pohyb malých detí a starších ľudí. Pretrváva to už roky a nič sa s tým nerobí.

06. december 2022

Vodafonix

Treba uz konecne osadit zabrany od Valachovej ale aj Cervenkovej inak tie auta budu denne jazdit po chodnikoch a svojvolne parkovat kde sa im zachce az kym sa nestane nehoda.
06. december 2022

Odpoveď samosprávy

Zrovna toto vozidlo zrejme nemá s reštauráciou nič spoločné, podľa všetkého sa jedná o vozidlo dodávateľa zabezpečujúceho údržbu verejnej zelene. Mestská časť v rámci svojich možností maximálne obmedzuje pohyb motorových vozidiel po chodníkoch. Napriek tomu istý pohyb vozidiel ostane aj naďalej nevyhnutný, napríklad 3x týždenne vysýpanie smetných košov, sezónne práce na údržbe verejnej zelene a s tým súvisiaca manipulácia s bioodpadom a technikou, lokálne opravy, osádzanie lavičiek a mobiliáru, a podobne. Obdobne tomu je aj v prípade zásobovania prevádzok, ku ktorým nie sú iné prístupové cesty ako chodníky. Vodiči si samozrejme musia dávať zvýšený pozor. Pokiaľ máte pochybnosti o oprávnenosti pohybu akéhokoľvek vozidla po chodníku môžete zavolať mestskú políciu, ktorá je oprávnená to skontrolovať prípadne sankcionovať.

Ing. Rastislav Bagar
prednosta MÚ mestskej časti Bratislava-Dúbravka
07. december 2022

Julo

Nez pride mestska policia ... skutok sa nestal. To by tam musela policia cihat.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania