Plachého ulica, upchatá odtoková kanalizačná sústava, zvodidlo

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

Uzavretý
meno
U NAS TAKA OBYCAJ 16. marca 2015

upozornujem na nebezpecnu frekventovanu cestu pokracovanie za plachého ulicou - navycistene odtokove kanaly - zabranuju bezpecnumu prejazdu, utrhnute zvodidlo smer do lesa - kde je cyklisticka trasa, a znaceny chodnik na jezuitske lesy - kto to da do poriadku

17. marec 2015

Karol Zrunek

Dobrý deň,
Cesta patrí vojenským lesom. Vybudovali cestu k raketovej základni. Mali sme problém aj v zime s údržbou tejto komunikácie. Nikto nám neodpovedá. Problém je v tom, že my ako MČ Dúbravka nemôžeme použivať verejné zdroje do majetku, ktorý nám nepatrí.

S úctou

Karol Zrunek
17. marec 2015

mio

chapem vase pole posobenia, ale situacie ktore vznikaju pri prejazde dvoch vozidiel su vysoko nebezpecne, chodievam tadial uz 40 rokov, ale doteraz sa o tu cestu a vyjazd starali, ci lesy alebo ine organizacia, problem sa musi riesit a urcite niie cakat kym sa tam stane stret osoba a vozidlo, chodia aj turisti a cyklisti tadial..my ako osadníci sa starame o uvedene lesne prijazdove cesty ako mozeme ale este asfalt cestu, ktora je uz pokracovanim plachého ulici to je pridaleko nase posobnosti.. prosim o pomoc radu a reisenie
31. marec 2015

kris

vsimli sme si ze velke stromove vyhonky a ine porasty boli porezane - pilene asi sa s problémom zacalo riesit, aj ked nevidime velku zmenu..
01. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Odpoveď pracovníka MÚ pán Zruneka je hneď pod podnetom.

Ing. Rastislav Bagar, prednosta
05. máj 2015

U NAS TAKA OBYCAJ

sused z vedlajsieho domu sa chytil iniciatívy a odhrnut znacnu cast nanosov na ceste - dakujeme, pricom odhalil kopec výtlkov a jam, nebezpecnych pre dopravu a prejazd aut, bude to niekto riesit alebo opet sa neudeje az kym sa nestane nestastie
09. jún 2015

mio mio

jun 2014 -jun 2015 rovnaka foto...KOMARIE rojisko
09. jún 2015

U NAS TAKA OBYCAJ

K Vášmu dotazu, doručenému dňa 02.06.2015 vo veci výskytu vysokej trávy na detských ihriskách, Vám oznamujeme:

Vysoká tráva je zdrojom alergénnych peľov a tiež môže byť prostredím pre prežívanie kliešťov. Z týchto dôvodov je potrebné, aby na detských ihriskách a v ich okolí bola tráva pravidelne kosená.

Ide však o praktické poznatky, ktoré dosiaľ neboli premietnuté do žiadneho všeobecne záväzného právneho predpisu, preto ich plnenie nemôže orgán verejného zdravia požadovať a vymáhať.

V tomto smere sa odporúča postup rodičov detí, ktorí sú o veci informovaní prostredníctvom masmedií, voči prevádzkovateľom detských ihrísk.



S pozdravom



MUDr.Jindra Holíková

zástupkyňa regionálneho hygienika

Regionálny úrad verejného zdravotníctva Bratislava hl.m.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania