Pristresok -Zastavka – Vlcie Hrdlo sidlisko / Linka 77

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
CitizenBA 16. marca 2015

Pristresok -Zastavka – Vlcie Hrdlo sidlisko / Linka 77 – Smer k Vlcie Hrdlo.
Dobry den. Mohla by samosprava BA poziadat Dopravny podnik BA o zabezpecenie pristresku na zastavke Vlcie Hrdlo sidlisko a o upravu prisluchajuceho okolia k tejto zastavke (uprava/ kosenie zeleneho porastu, atd).
Dakujem!

31. marec 2015

Peter

Pre autora podnetu (len ako info, na koho adresovať hnev):
Osadzovanie prístreškov na autobusových zastávkach je v správe Hlavného mesta, DPB má v správe len (aj to nie všetky) prístrešky na električkových zastávkach (zväčša tie rozbitejšie).
Chodníky, trávniky... DPB nespravuje už vôbec, to je zasa v správe buď Hlavného mesta, alebo Mestskej časti.
01. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Zastávka Vlčie hrdlo - sídlisko pre linku č. 77 je tvorená na oboch
stranách komunikácie betónovými panelmi, ktoré sú len uložené na
nespevnené podložie. Na takúto zastávku nie je možné umiestniť a ukotviť
zastávkový prístrešok.

Súhlasíme s tvrdením, že zastávka nie je vhodne riešená, avšak na jej
komplexnú úpravu nie sú v súčasnosti vyčlenené finančné prostriedky.

Hlavné mesto, ako každá samospráva, môže nakladať len s takými finančnými prostriedkami, aké má schválené v rozpočte na príslušný rok. Rozpočet schvaľujú poslanci Mestského zastupiteľstva.

Oddelenie komunikácie a marketingu
Hlavné mesto SR Bratislava
29. apríl 2015

CitizenBA

Ku komentaru od samospravy zo dna 1.4.15- zastávka nie je vhodne riešená, avšak na jej komplexnú úpravu nie sú v súčasnosti vyčlenené finančné prostriedky- ASI IBA TOLKO, ZE - http://www.cas.sk/clanok/315265/megaskandal-v-bratislave-podozrenie-zo-sprenevery-880-tisic-eur-odskacu-si-to-obyvatelia.html
26. január 2016

Katarina

Osvetlenie a budka na autobusovej zastavke Vlcie Hrdlo sidlisko

Dobrý deň, bývam vo Vlcom Hrdle a každý deň chodím autobusom do práce zo zastávky Vlčie Hrdlo-sidlisko smer zastávka Vlčie Hrdlo č.bus77 . Chcela by som požiadať o zriadenie autobusovej búdky a taktiež aspoň jednej lampy nakoľko pokiaľ je človek večer alebo skoro ráno na zástavke nie je nič vidno.Je to zastávka na znamenie autobus ledva zbadá či tam niekto stojí Je to frekventovaná zastávka nie je tam nič len tabuľa.Pri nepriaznivom počasí sa nedá kde skryť keď človek čaká na autobus. Taktiež z opačného smeru aspoň jednu lampu nakoľko na zastávke vlčie Hrdlo-sidlisko smer spaľovňa vystupuje veľa ludi a prechádza na druhú stranu a je to za zákrutou nie je tam žiadne svetlo ani prechod.Je to veľmi nebezpečné. Osvetlenie tam veľmi chýba. Je to sídlisko,zastávky by mali byť lepšie zabezpečené.
26. január 2016

abudetuporadekBA

Dobrý deň,

tie betonove panely si poprosime vytrhat zo zeme , riadne zafixovat a potom osadit riadnu zastavku pre ludi, ktori sa potrebuju dopravit do Vlcieho Hrdla. Zastavka smerom do spalovne,pri hradzi je hlavne osadena, co ju tam skoro nikto nevyuziva a tam, kde postavite sidlisko, zrekonstruujete bytovky nechate ludi stat na dazdi a v blate, ved co je toto za pristup samospravy .Ziadame Vás o vyclenenie "drobnych" na riesenie alebo komunikaciu s mestskym zastupitelstvom a o vcasne odstranenie daneho problemu a taktiez riadne osvetliť obe strany cesty, su tam zakruty , nieje tam ziaden prechod ani retarder a koli par stovkam € sa tam zachvilu moze stat tragedia. Boli ste nato upozorneni.
10. február 2016

zaujemozivotvktoromzijemBA

dnes som zase zmokol ked som cakal na autobus c.77 smer Vlcie Hrdlo (bez akehokolvek pristresku nechaju ludi moknuť a stať na daždi a blate), je mozne aby sa niekto vyjadril kde a ako sa daju vyclenit peniaze "drobne" na vybudovanie jednej obycajnej zastavky prosim??Kazda vaša odpoved je ako sa to neda, aka je prekazka, ale nikto sa nesnazi najst nejake riesenie! dakujem za vasu odpoved dufam ze sa dockam pozitivnejsej reakcie ako pred rokom t.j.01.04.2015,(ked ste pisali ze v sucasnej dobe nemate financie)
14. december 2016

Inge

Chýbajúce prístešky MHD Vlčie hrdlo - sídlisko

Bratislava, Vlčie hrdlo - sídlisko.
Chýbajú prístrešky na zastávkach MHD v oboch smeroch. V 21. storočí by mali ľudia čakať ma linky MHD ozaj ako v 21. storočí.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania