Výtlky na zastávke MHD Cintorín Vrakuňa

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Silvio 16. marca 2015

Hlásim podnet na vyriešenie zničenej vozovky na zastávke MHD Cintorín Vrakuňa. Zničený asfalt znemožňuje čakanie na spoj (5-15 minutové intervaly) kde stojí aj viac ako 15 ľudí, kedže sa jedná aj o zastávku diaľkového spoju. Výtlky sú obrovské a v daždivých dňoch počas dopravnej špičky sú veľkým problémom, na zastávke chýba aj akýkoľvek prístrešok. Ide o veľmi nevyhovujúci stav a kedže som tu nenašiel takýto odkaz, tak ho uvádzam. Prosím o čo skoré riešenie.

23. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Situácia na zastávke Cintorín Vrakuňa je nám známa a kompetentné inštitúcie mesta hľadali optimálny variant na riešenie tohto problému. Situáciu komplikovali aj nevyriešené vlastnícke vzťahy pozemkov.
Generálny investor Bratislavy pripravuje stavbu plnohodnotnej zastávky MHD "Cintorín Vrakuňa" na Popradskej ulici v smere do Vrakune. Súčasťou stavby je rozšírenie Popradskej ulice, realizácia BUS pruhu, realizácia spoločného nástupišťa MHD a SAD, úprava svetelnej signalizácie na existujúcom priechode a vybudovanie nového výjazdu z Krajinskej ulice do Popradskej ulice. V súčasnosti je začaté územné konanie a požiadané o výrub stromov. V roku 2015 sa predpokladá pokračovanie v projektovej príprave a získanie stavebných povolení.
Stavebné práce sú plánované v roku 2016.

Oddelenie komunikácie a marketingu
Hlavné mesto SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania