Lenardova - cesta aj chodník pri Lenardovej 12-14

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený

Tento týždeň pekne dokončená cesta aj chodník pri Lenardovej 12-14, ale voda pri novom prechode stojí rovnako ako na starej rozbitej ceste. Dokonca aj na novom chodníku sú mláky. Mysleli sme, že keď sa tento úsek rekonštruuje, tak sa vyrieši aj vyspádovanie a táto obrovská mláka na prechode už nebude vznikať a bude sa tadiaľ dať normálne prechádzať. Myslim, že by to prešlo aj ako reklamácia u dodávateľa.

16. december 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vzniknutá situácia nás mrzí.
V danej veci sme už kontaktovali zhotoviteľa stavby, ktorý si uvedomuje nedostatočnú kvalitu vykonaných prác. V pondelok 19. decembra s ním v lokalite absolvujeme stretnutie za účelom určenia ďalšieho postupu a riešenia situácie. Nateraz pracovníčka referátu investičných činností navrhuje viacero variantov, ktoré do času opravy zabezpečia bezproblémové fungovanie. O ďalšom postupe budeme informovať. Ešte raz ďakujeme za pochopenie a trpezlivosť.
Kto? Referát investičných činností
Kedy? december 2022

Dávid Pavlík, referát komunikácie MiÚ Bratislava-Petržalka
16. december 2022

Jana

Ďakujem za rýchlu odpoveď.
26. november 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.

Podnet bol dokončený ešte v závere roka 2022.

Vytvorená bola približne 30 cm hlboká jama (pod úroveň cesty), vybratá bola polovica obrubníka a tak pracovníci vytvorili cestu pre vodu, ktorá vsakuje do jamy naplnenej štrkom.
Kto? Referát investičných činností
Kedy? december 2022

Dávid Pavlík, referát komunikácie MiÚ Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania