Polárna-chodník-poškodená dlažba

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

V riešení
meno
Patricia Golianova 24. decembra 2022

1. Pred volbami sa na rychlo urobit chodnik z roznych dlazieb co zostali. Vyzera to hrozne, ze sa na par metroch chodnika pouzivaju dve rozne dlazby.

2. Robotnici hned pri osadzani osadzali rozbitu dlazbu. Kazdy ohyb chodnika je urobeny inak. Vykusany alebo zaliaty betonom

3. Bezbarierovy vyjazd na chodnik je len umysel. Naliaty alsfalt je uplne neupouzitelny. Skuste na nom vyviest seba ale stareho otca na voziku.

Pisala som na fb Ruzinovskemu podniku ale nenasli sme termin, kedy by sme sa na to isli pozriet. Neviem na co je treba sa stretavat, z fotorgafii je to jasne vidiet.

09. január 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, situáciu preveríme a budeme Vás informovať.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
V prípade ďalších podnetov alebo otázok nás môžete kontaktovať na [email protected].
Ďakujeme
09. január 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za upozornenie.

Uvedený chodník bol vybudovaný svojpomocne našou VPS s cieľom minimalizácie nákladov.
Chodník je plne funkčný a slúži verejnosti. Zatiaľ sme nezaznamenali žiadne negatívne reakcie, preto považujeme tento podnet za uzavretý.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
V prípade ďalších podnetov alebo otázok nás môžete kontaktovať na [email protected].
Ďakujeme
10. január 2023

Peter Oravec

Dobrý deň,
Vaše vyjadrenie "zatiaľ sme nezaznamenali žiadne negatívne reakcie..." je nezmysel, pretože práve tento podnet je negatívnou reakciou.
S pozdravom.
Admina prosím o preposlanie.
12. február 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet som sa rozhodol znovu otvoriť a pridávam komentár autora podnetu:
------
Dobry den,

nemate za co. Zatial ste nezaznamenali ziadne negativne reakcie? Tak prosim, povazujte tento odkaz pre starostu ako negativnu reakciu. Ja nepovazujem tento podnet za uzavrety.

To ze sa nieco robi svojpomocne a s minimom nakladov neznamena, ze sa praca odflakne. Ak ludia, ktori chodnik navrhovali nevedia ako siroke su kolieska invalidneho vozika, kocika, tak to nestoji ani jedno euro ale stoji to sa spytat. Alebo stavebny dozor to ma vediet. Aj tato "stavba" musela byt skolaudovana. Preto ziadam aby ste tento chodnik dorobili. A vymunili minimalne prasknutu dlazbu a dorobili ten "vysmech bezbarierovym ludom".

Minimalne naklady nerovna sa nepoctivost v praci. A to nehodnotim ako vulgarni a hlucni robotnici boli. Nadavajuci po sebe, kriciaci, vedla skolskeho dvora. Pri svojom posedavani a hadani sa vam minuli viac nakladov na ich mzdu nez jedna neprasknuta dlazdica.

Ziadam napravu. Skorej nez pred volbami, kedy sa tento chodnik narychlo urobil.

Dakujem

Patricia Golianova ([email protected])
27. február 2023

Pavol

Toto zrovna na plne funkčný chodník nevyzerá. Takáto situácia sa opakuje po každom daždi a ľudia musia mláku obchádzať veľkým oblúkom až po ceste čo vidím hlavne z hľadiska že ma slúžiť najmä deťom v ceste do a zo školy za veľmi nebezpečné. Robilo sa vodozádržné opatrenie, ale to evidentne nepomohlo. Bolo by dobré aby sa s tým konečne niečo urobilo. Takže samospráva trochu sebareflexie by nezaškodilo.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania