Škultétyho - zatvorený výbeh pre psov

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Uzavretý
meno
Zuzana Rachel Marczel 06. januára 2023

Už niekoľko mesiacov je tento výbeh pre psov uzavretý z technických príčin.. bolo by možne ho znovu otvoriť?

11. január 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujem za Váš podnet. Podnet je v riešení. S oddelením životného prostredia a územného plánovania overujeme situáciu aj u správcu objektu.

Za porozumenie ďakujem.

S pozdravom
Mgr. Zuzana Kriglerová
Odkaz pre starostu BANM
12. január 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe informácie z odd. životného prostredia by som Vás chcela informovať o stanovisku developera k uzavretému výbehu pre psov: "Výbeh pre psov nebol uzavretý z dôvodu nespokojnosti obyvateľov, ale z dôvodu, že firma, ktorá zabezpečuje starostlivosť o zeleň v parku, nás upozornila na podmáčaný a zničený trávnik vo výbehu a odporučila nám dočasne uzatvoriť výbeh (po dobu zimných mesiacov). Vzhľadom k tomu, že v zmysle uzatvorenej zmluvy o spolupráci sme povinní zabezpečovať riadnu starostlivosť o zeleň a údržbu parku, je v našom záujme vykonať všetky úkony smerujúce k tomu, aby sme si riadne plnili záväzky vyplývajúce zo zmluvy, aby vo výbehu pre psov bola zachovaná zeleň a aby po zimných mesiacov z výbehu nebola len prašná plocha. Je našou povinnosťou zabezpečiť, aby nedochádzalo ku žiadnym škodám. Určite by sme sa nerozhodli z našej pozície ako správcu parku uzatvoriť výbeh z dôvodu nespokojnosti obyvateľov, nakoľko k tomuto nemáme oprávnenie v zmysle uzatvorenej zmluvy. K uvedenému sme pristúpili z dôvodu zabránenia hroziacim škodám na trávnatej ploche vo výbehu."

Týmto navrhujem podnet označiť ako uzavretý.
Za porozumenie ďakujem.

S pozdravom
Mgr. Zuzana Kriglerová
Odkaz pre starostu BANM
13. január 2023

Lindos

Vaz. MC NM , to znamena ze vam zaslana peticia obyvatelmi UR neznamena pre Vas nic? , spokojnost obyvatelov a riesenie problemu Vas vobec nezaujima ? mozete nam prosim zverejnit o aku zmluvu sa jedna , na zaklade ktorej vybeh pre psov nemoze byt z dovodu nespokojnosti obyvatelov v UR zruseny ? Dakujeme za odpoved.
14. január 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,
Vlado
Administrátor Bratislava-Nové Mesto
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania