Košická-trávnatá plocha-vyjazdené koľaje

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Michal Rusina 16. januára 2023

Na košickej začali väčšie vozidlá jazdiť po stredovom trávniku, vrátane MHD.

16. január 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
16. január 2023

Jakub

mna by velmi zaujimalo kto a preco prekreslil a dal ten parkovaci pas do stredu ked na paas.sk a obcanom bola odprezentovana uplne ina verzia a nikto nemal moznost sa k tomu vyjadrit lebo sme to videli az takto nakreslene. A co s tym nepodarkom sa bude robit by sme asi vsetci radi poculi.
17. január 2023

Michal Rusina

Ako obyvatelovi mi toto riesenie uplne vyhovuje. Jazdim tade na bicykli a ano aj si vyberam male dieta z auta, vsetko sa da. Problem je len v starom asfalte na kraji a neschopnosti niektorych vodicov svoje auto zaparkovat do toho pasu. Pripadne vodici ktori "si len rychlo nieco zoberiemz fertuchy" ktori stoja na blikackach krizom cez pas, predom auta na cyklotrase a kufrom v jazdnom pruhu. Potom musia autobusy chodit takto.
17. január 2023

Haky

A v autobusoch idete krokom, naklonení na jednu stranu, pretože nemajú dostatočný priestor. Jednou stranou totiž idú kolesami v časti cesty, ktorá mala pravdepodobne slúžiť iba na odvod dažďovej vody. Ani sa nečudujem, že niektoré autá idú po trávniku. Velmi by ma zaujímal názor šoférov MHD na prejazd Košickou. Aj ako cestujúci vnímam ich opatrné manévrovanie s niekolkotonovým busom a napriek ich snahe určité nepohodlie z naklonenej jazdy v zlom teréne. Klobúk dole, že tadial vedia vôbec prejsť. Individuálna doprava je na tom fajn (autá, motorky, bicykle) na hromadnú, ktorá by mala byť v meste uprednostňovaná, nik nemyslel. Najskôr bolo treba rozšíriť cestu a až potom prekreslovať čiary a robiť z Košickej velkorysé parkovisko a cyklopruh.
17. január 2023

Michal

Ked tam uz nie je zelen moze sa rozsirit cesta o ten meter aby bola siroka ako pred touto diletantskou prerabkou. Cesta derava ako po vojne
18. január 2023

Anonymný užívateľ

Michal, mám pocit, že nebudú robiť nič a čakajú až na deklarovanú električkovú trať 😉
18. január 2023

Anonymný užívateľ

Michal, mám pocit, že nebudú robiť nič a čakajú až na deklarovanú električkovú trať 😉
20. január 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet, ktorého prijatie týmto potvrdzujeme. Pridelili sme ho kolegyniam a kolegom, ktorí majú riešenie danej agendy v kompetencii. O priebehu riešenia Vás na základe obdržaných stanovísk budeme priebežne informovať.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie tvorby mestskej zelene

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
24. júl 2023

Cape

To musel byť skutočne inteligent, ktorý takto dokatoval Košickú.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania