Ľuda Zúbka-vodorovná značka-chýbajúca

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

Uzavretý
meno
Peter 06. februára 2023

Dobrý deň, prosíme o vytvorenie vodorovného dopravného značenia V12b pred vchodmi domu Ľ. Zúbka 9,11 a 13. Pred vchodmi parkujú vozidlá a v prípade potreby vyloženia, alebo príjazdu sanitky nie je možné na ulici zastaviť.
Ďakujeme

06. február 2023

Odpoveď samosprávy

Dopravné značenie v celej tejto oblasti (od Harmincovej až po Alexyho) je predmetom spracovaného projektu statickej dopravy Dúbravka1. V súčasnosti je projekt v procese posudzovania pripomienok a následne bude schvaľovaný magistrátom a krajským dopravným inšpektorátom. Po jeho schválení predpokladáme, že v jarných mesiacoch 2023 začneme prekresľovať v zmysle schváleného projektu parkovacie miesta v tejto zóne. Súčasťou projektu je aj určenie miest, na ktorých nebude možné vozidlá parkovať. Vieme, že ulica Ľ. Zúbka je jednou z komunikácií, na ktorých je parkovanie problémové a preto im bola venovaná zodpovedajúca pozornosť.
Samotný projekt ako aj podrobnosti procesu jeho spustenia sú uvedené tu:
https://paas.sk/dubravka/
Kto? Oddelenie územného rozvoja

Ing. Rastislav Bagar
prednosta MÚ mestskej časti Bratislava-Dúbravka
07. február 2023

Odpoveď samosprávy

Dopĺňam ešte informáciu od kolegov z oddelenia územného rozvoja, že vodorovné dopravné značenie V12b (žltá čiara) sa už niekoľko rokov nepoužíva. Namiesto toho bude pred vstupmi do bytových domov v pravidelných intervaloch použitá „cikcak čiara“ / V12a/ na krátkodobé zastavenie a vyloženie vecí.
Kto? Oddelenie územného rozvoja

Ing. Rastislav Bagar
prednosta MÚ mestskej časti Bratislava-Dúbravka
10. február 2023

Michal K.

tu sa uz teraz podla zakona parkovat nesmie, pretoze nezostava 6m sirky. znacenie by bolo preto nadbytocne. alebo by sme mali ocikcakovat celu ulicu, resp. vsetky ulice? a i tak sa nic nezmeni, pokial bude MsP fungovat systemom akym funguje, lepsie povedane nefunguje.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.