Rušenie nočného kľudu TIP Cafe Páričkova 31

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Neriešený
meno
Vladimir Vengrin 21. mája 2012

Prevadzka TIP Cafe na Parickovej 31 dlhodobo porusuje VZN o nocnom klude. Prevadzka sa nachadza v obytnom bloku. MP problem malokedy riesi pokutou (vacsinou sa len prejdu okolo v aute). MP vobec neriesi podnet pred 24:00. Ak je rusenie nahlasene po 22:00 hluk pretrvava az do zaverecnej. Kedy opat musime volat hliadku. Problem sa objavuje pravidelne kazdy vikend (dost casto aj pocas tyzdna). Hliadka MP je volana dost casto a viem si predstavit ze to ide do penazi. Prevdadzkovatel vobec nema snahu o odstranenie tohto problemu. Je mozne obmedzit prevadzkove hodiny do 22:00?

09. jún 2012

Zuzana

nedodrziavanie otvaracich hodin sa vobec neriesi, denne volana hliadka nikdy nic nevyriesi, nikdy im podla mna nebola udelena pokuta za rusenie kludu a ako aj kazdodenne nedodrzanie otvaracich hodin, po novom maju byt podniky otvoree len do 22.00 no nestalo sa tak ani raz, ked volam policiu vzdy ta ista historka nemame hliadky nemame peniaze, preco si tie peniaze nevyzbierate??? mam pocit ze v policajtov maju "zakaznici tohto podniku velku srandu" uz su na nich zvyknuty asi, ked ridu je chvilku ticha a po ich odchdoe sa veselo pokracuje ako predtym. Nehovoriac o tom ze pred branami mame casto zvratky a denne rozbite sklo, vo vecernych hodinach pobehuju okolo terasy volne pustene psy tipu pitbul panko v podnapitom stave je asi niekde vnutri ... a toto sa prosim pekne neriesi od kedy je tento podnik otvoreny... vacsina obyatelov by bola urcite za uplne zavretie tohto podniku
09. jún 2012

Silvia

kedy sa tento dost velky problem uz konecne zacne riesit? denne hluk do 3tej hodiny rannej podnik sa ma zatvorit o 22.00 na dverach napisane hodiny do 24:00 kym zavre su 2hodiny rano a kym sa ta vyhukujuca namol opita chamrad rozprchne su tri hodiny, MP sa chodi len ukazat, musi lebo bola nahlasena staznost ale tito rusici kludu nemaju pred nou respekt pretoze MP pridu hned s vyhovorkou ze sa stazovali ludia ale nie s tym ze naozaj chcu riesit tento problem a po jej odchode sa veselo pokracuje ? vzdy ich len upozornia takze sa "rušiči "nikdy nepoucia je take tazke zacat davat pokuty vlastnikovi podniku a ako aj vsetkym co nalieva po otvaracich hodinach, ktory co rusia nocny klud? tento podnik je raj na pokuty tak preco si nezarobit a nezvysit z toho plat MP? nechodili by MP tieto problemy riesit radsej ?
10. jún 2012

Obyvatel

Uplne suhlasim so vsetkym co tu uz bolo napisane. PM sa mnohokrat ani neunuva vystupit z auta, preto o nejakych udelenych pokutach tu nemoze byt ani reci. 'Stamgasti' tohto podniku maju na mile daleko od slusnych a z casu na cas na cas nemaju ani problem s fajcenim tzv. makkych drog na terase. Preto sa pytam: co treba podnuknut nato, aby sa niekto skutocne zacal zaujimat o tento problem? Peticia na uplne zrusenie tohto podniku? Podpisem v okamihu.
17. jún 2012

Peter

Naozaj ma nebavi volat mestsku pociciu kazdy weekend niekedy aj cez tyzden ked chcem zaspat po 24:00. Nechapem ako je mozne ze nariadenie je zatvarat podnik o 22:00 ale este sa tak nestalo a uz mame nariadenie v platnosti 16 dni. Ked na to upozornim policajta tak mi na to povie ze ma 12 hlaseni a ze tam posle hliadku. Ta ani nepride ak aj hej upozornia nech su tihsie a zabava pod oknami pokracuje. Moje prava su obmedzovane nemozeme spat, robte s tym nieco konecne!!! Dajte mu kazdy den pokutu popripade mu odoberte povolenie prervadzkovat podnik. Majitel vas ma na haku a prechadza mu to dokedy nas este budu terorizovat???
30. júl 2012

Vlado

Koncim ... dneska som volal MP o 03:30 rano. Nevyspal som sa dobre uz ani nepamatam. Casnik tam zacal nakladat MP ze co si to dovoluju. A minuly tyzden ked casnik zacal vyvreskovat po oknom ze nas vystriela? Koniec. Si robia co chcu. Pan majitel ma vraj na Mestskej casti nejaky kontakt co mu to riesi. Ked fajcia pod oknom jointa, tak viem ze sa nevyspim. Kde je kurva statna policia? Vsak su od nas len 100 metrov. Hliadku som tam v zivote nevidel.
09. september 2012

karol

Karol: ano súhlasím s vašimi názormi aj ja mám problém z rušením nočného kludu,ktorý má stúpajúcu tendenciu rušenia.Pravidelne cez výkendy sú organizované na súkromnom pozemku vonku v strede dediny hlučné párty.Privolaný policajti iba skonštatujú situáciu a odídu zo slovami : Treba sa obrátiť na sarostu:Starosta s tým nerobí nič iba si vypočuje stažnosti a tým to zhaslo.Problém je v tom že tento fenomén novej doby využívajú a zneužívajú podnikatelia na zárobkovú činnosť aj za cenu porušovania nočného kludu.V týchto prípadoch je občan druhoradý aj pred nedokonalými zákonmi ktoré ho akože chránia .napr." Ústava SR. Na jednej strane vás chrání a v iných zákonoch si tá druhá strana upravuje čo sa hodí.Teno štát ktorý tvoria občania SR a ktorý sa hlási k idealom demokracie aspom to hovoria naši volený a momochodom velmio dobre platený politici sa o nás zaujímajú len cez ich predvolebné sluby.Myslim si že problém je v nás.Darmo sa nehovorí , že v jednote je sila.Máme jeden a možo aj viac spoločných problémov ale individualne si asi ťažko pomôžeme a tých barier je nespočetne veĺa a sila penazí nám dáva školu života našich problémov.Myslím si že ešte nenastal ten správny čas kedy si povieme tak už toho bolo ozaj dosť.Toto je veĺa aj na końa.Tento systém je podĺa môjho názoru naschvál nedokonalý a vyhovuje iba tým čo na to majú, aby sa beztresne schovávali za svoje mamonárske vidiny a práva.Tu vidím naš podiel viny ,že sa nedáme do hromady aj z našimi problémami a spojili sa proti lahostajnosti,nezáujmu o veci verejné.Sila penazí je silný protivník ak to takto môžem nazvať,oni sa združujú,radia a každý súdny človek asi vie čo ešte všetko dokážu.A tu ja vidím obrovskú príležitosť nás všetkých a našich problémov využiť ich vlastné / zbrane / v boji za naše práva aj problémy ktoré nám vyrábajú.Treba len tak málo aj to málo je tak veĺa.Ľudia už prestávajú veriť,že sa niečo zlepší,doba je zlá.Nie sú peniaze na riadny, spokojný život a na našich pleciach sa naši páni nosia a mi sa na toto z dialky cez naše úžastné media pozeráme.Mám už niečo prežité a zistil som na vlastnej koži že čo sa deje okolo nás nie je náhoda je to podla mńa ogranizované , dobre pripravované zdieranie ,vydieranie...atd´ a toto má na nás veký dopad .Všetko zo všetkým súvisí.Ten kto sleduje dianie u nás aj vo svete si vie urobiť svoj pohlad na to čo sa deje.Podĺa mńa sila peńazí určuje kde je aká demokracia a kto si čo môže dovoliť.Ale je tu ešte stále veĺká šanca ktorá sa nám ponúka ,len ju treba vedeť využiť.Nebáť sa hovoriť o problémoch,poukazovať na ne,písať , sťažovať sa ,byť aktívni za svoje ciele,obetovať sa v mnohých prípadoch aj za druhých,stretávať sa s ludmi,písať petície a spolčovať sa za spoločné priority ,len tak sa dá niečo zmeniť.Tak čo vážení a milí..........dokedy ešte.
25. december 2012

Martin

Ludia pravidelné chodím do tipu a viem o tom že sa pokuty dostávali a aj dostávajú tak netrepte blbosti :)
04. apríl 2013

Miloš

Nepištite, kto má počúvať vaše budíky ráno o šiestej...
23. január 2014

Vlado

Uz su to 2 roky a stale nic. TIP Cafe je otovrene veselo do 24:00 a NIKTO v zivote to zo strany MC nekontroloval.
Po vikende ozvracane chodniky, fajcenie travicky na chodinku, rev v vnoci evidentne nikomu neprekaza.
19. júl 2014

klara

Paneboze tak sa bavia mladi ludia...pri tolkych problemoch sa treba aj odviazat,bohuzial s tym uz nespravite nic len zapchy do usi,tak ako vy sa stazujete na nich tak oni sa z vas smeju napriklad...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania