Páričkova reklama-vizuálny smog

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený

pravdepodobne nelegalna reklama - vizualny smog. Dokument vonkajsia reklama od MIB tento typ priamo zakazuje na stlpoch verejneho osvetlenia.

01. jún 2023

Jakub

lokacia je mylne zobrazena ako maly trh. Je to Parickova ul.
04. jún 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
04. jún 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

podnet, za ktorého nahlásenie ďakujeme, sme už preposlali kolegyniam a kolegom z príslušnému útvaru, ktorí sa budú snažiť vyriešiť ho v čo najkratšom čase. O ich postupe Vás budeme informovať.

S pozdravom,
Kto? Technické siete Bratislava
Kedy? 2023

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
06. jún 2023

Jakub

toto bola paradna akcia - reklama je odstranena. Ja sa len divim ked mesto moze konat preco nekona same od seba. Ta reklama tu bola (podla archivnej foto na google maps) mesiace. To je taky problem zobrat auto rebrik a ist po Bratislave a skladat ich dole? A dalsia vec x tych reklam - napr. aj tato bola v mieste pokrytom kamerovym systemom MsP. Tiez by nezaskodilo instruovat operatorov na kamerach nech na pripady montovania reklamy na ocividne nelegalnych miestach rovno vysielaju hliadku...potom to vyzera ze tam spia...Lebo ta reklama sa neda namontovat v takej vyske za 5 minut.
06. jún 2023

Peter Oravec

Dobry den,
bratislavska samosprava robi z vlastnej iniciativy len tri veci:
1. Zvysovanie dani a poplatkov,
2. Velke stavby typu elektricka v Petrzalke,
3. Obsedantne a drahe zelene ostrovceky.
Vsetko ostatne robi vylucne na zaklade podnetov.
Rad sa necham konkretnymi argumentmi presvedcit, ze sa mylim.
S pozdravom.
07. jún 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za sledovanie podnetu. V tomto prípade sa ale mýlite - každú reklamu na stožiari verejného osvetlenia (pokiaľ sa nejedná o kombinovaný stožiar s trakčným vedením, ktorý spravuje Dopravný podnik) demontujeme pri vykonávaní akejkoľvek údržby daného stĺpa alebo osvetlenia. Veríme, že Vás o tom časom presvedčíme.

S pozdravom,
Kto? Technické siete Bratislava
Kedy? 06.06.2023

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
08. jún 2023

Jakub

Ja nepisem marketingovu vatu ale k veci. A ta kritika smerunje k tomu ze velmi dobre viete ktore stlpy su vase a ktore DPB. Ak si date za ulohu ze jeden den budete skladat taketo reklamy z vasich stlpov tak len idete napr Ruzinovom a skladate a vecer ich mate plne auto. Ako nic vam nafotim 20 kusov za par minut. Uz som par dal vcera z Jelacicovej, dofotim vam kludne Herliansku, Drienovu, Tomasikovu atd samozrejme chapem ze Ruzinovska je alibisticky DPB tak tu spominat nebudem...teda ziadne zapadnute ulicky. Vasa logika je ale ocividne opacna chodite okolo stlpa tie reklamy vidite mesiace ale ak na tom stlpe nebude technicka porucha "iba" tu reklamu za problem na riesenie nepovazujete. Tu konkretne ked sa pozriete do historie na google maps tak ta reklama tam bola uz v auguste 2022. To ste od vtedy nic nerobili na Parickovej a susednych stoziaroch? Takze nie, nemylim sa co sa tyka "iniciativy" len casto to co za potrebnu iniciativu povazuje obcan je pre uradnika nepochopitelne sci fi.
07. júl 2023

Jakub

Som rad ze moje slova padli na urodnu podu, a namiesto marketimgovej vaty o tom ako konate ste radsej konali a vsetkych 26 reklam ktore som vam v okoli nafotil a ktore ste mesiace, ak nie roky, prehliadali ste za par dni zlozili:)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania