Obrovský výmol

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený

Obrovský výmol už niekolko mesiacov ohrozuje nielen podvozky automobilov ale sposobuje aj kriticke situacie. Po Parickovej ulici jazdi vela aut a autobus c.50 a ceste je v tomto useku prejazdna iba v jednǒ pruhu.

18. apríl 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet. Oznamujeme Vám, že Váš podnet zasielame na vybavenie Magistrátu hlavného mesta SR Bratislavy, nakoľko Páričkova ulica, na ktorej sa výmol nachádza, je v priamej správe Magistrátu hlavného mesta SR Bratislavy.

Tatiana Baáriová, kancelária starostu
07. máj 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Ďakujeme za Váš podnet. Samospráva hlavného mesta venuje mimoriadnu pozornosť oprave povrchov ciest v meste. Výtlky sa opravujú priebežne, už odkedy to umožňujú poveternostné podmienky, podľa časových možností a dôležitosti závady. Priebežný zoznam opravovaných komunikácií denne zverejňujeme na stránke mesta www.bratislava.sk - Samospráva opravuje výtlky (link: http://www.bratislava.sk/vismo/dokumenty2.asp?id_org=700000&id=11036156).

Na operatívne riešenie havarijnej situácie mesto doteraz investovalo takmer 130 tisíc Eur a za prvé 4 mesiac tohto roka sa opravilo 8500 výtlkov.

Od tohto týždňa sa intenzívnejšie začnú realizovať komplexnejšie - tzv. technologické opravy, ktoré sú drahšie a časovo náročnejšie. Váš podnet odstupujeme na príslušné oddelenie správy komunikácií s prosbou o zabezpečenie opravy.

Mgr. Marek Papajčík
referát vzťahov s verejnosťou
Kancelária primátora hl. mesta SR Bratislavy
11. október 2013

Filip Křížek

Podnet je už dávno vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania