Obchodná-kôš-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Martina potúčková 13. apríla 2023

Dobry den, kos na Obchodnej pri zastavke vysoka smer do mesta je neustale preplneny najma z dovodu chybajuceho kosa pri Mcdonalds na opacnej strane, vsetci hadzu odpadky z Mcdonalds do kosa na zastavke
za vyriesenie dakujem
rezident Obchodnej 41

13. apríl 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
13. apríl 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Váš podnet, za ktorého nahlásenie ďakujeme, sme v tejto chvíli pridelili kolegyniam a kolegom, ktorí majú oblasť, ktorej sa podnet týka, v kompetencii. Obdržané stanoviská ohľadom jeho riešenia Vám sprostredkujeme.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie správy komunikácií

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
13. apríl 2023

Julo

Ked zakaznik z Mcdonalds stoji na zastavke a caka elektricku, asi sa nevrati pred Mc zahodit nieco do kosa. Mozno by mal mat Mc ten kos na zastavke. Len sa dohodnut.
16. apríl 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

k uvedenej prevádzke rýchleho stravovania smetný kôš, z dôvodu, že sa jedná o súkromnú firmu, z našej strany umiestnený nebude. Na predmetnej zastávke električiek sa nachádza ešte jeden veľký kôš umiestnený mestom. Počet mestských košov v danej lokalite nebudeme navyšovať. Prosíme preto administrátora o uzavretie podnetu.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie správy komunikácií

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
18. apríl 2023

Notimportant

Aha. Takže radšej bordel v meste. Čo tak trvať na tom, aby Donald umiestnil kôš?
Vaša odpoveď nič nerieši.
18. apríl 2023

Martina potúčková

Nerozumiem odpovedi, nakolko chodnik na Obchodnej ulici predsa nie je v sukromnom vlastnictve. Oba kose pri elektrickovej zastavke su neustale plne, najma od stvrtku do nedele.
20. apríl 2023

Julo

To nebude problem jednej prevadzky. To je vacsi problem. Obchodna ulica ma privela "fast food" prevadzok, ktore funguju az do neskoreho vecera. A to z ulice robi jednu z najspinavsich ulic v meste.

4. Obchodná ulica
Kto aspoň trochu cestuje po svete, určite navštívil viacero ulíc, ktoré majú prívlastok obchodná”. V samom centre Bratislavy sa tiež nachádza Obchodná ulica. Tá však skôr pripomína skladisko prevádzok, ktoré sa nezmestili nikam inam. Jednoducho, pouličný bazár. Samozrejme, česť výnimkám, ktoré rešpektujú pôvodného ducha miesta. Možno by pritom stačilo málo. Napríklad donútiť prevádzkovateľov, aby ich prezentácia mala aspoň do istej miery jednotný layout, či získať väčšie páky na výber obchodov, ktoré tu našli útočisko. A hoci sa v posledných mesiacoch aspoň trochu zlepšila vizáž Obchodnej ulice, stále zostáva hanbou slovenskej metropoly. (10 miest v Bratislave, ktoré by sme turistom radšej nemali ukazovať; Zdroj: Erik Adamson / Aktuality.sk)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania