Košická-riešenie dopravnej situácie-nebezpečné

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení

Parkovacie miesta blokujú výhľad na cestu autám ktoré vychádzajú z dvora na Košickej ale aj náprotivnej ulice. Jedna sa o nebezpečne nakreslené parkovacie miesta, ktoré nerešpektujú povodne zabehnuté parkovanie. Prosím o odstranenie dvoch parkovacích miest.

14. apríl 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
14. apríl 2023

Jakub

obavam sa ze ako vo vsetkych podnetoch na tuto svojvolnu zmenu prezentovaneho projektu bude mesto hrat mrtveho chrobaka. Od namalovania je 7 mesiacov a neurobila sa ziadna korekcia lebo by to ukazalo ze to niekto pokaslal.
15. apríl 2023

Richard Guzman

A to už nehovoríme o katastrofálnom stave vozovky alebo o tom že vystupovanie z aut priamo na vozovku je nebezpečne a ten maličký pásik medzi cyklistami a chodníkom mohol byt skorej zo strany cesty a nie naopak.
17. apríl 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za nahlásenie tohto podnetu. Informovali sme o ňom odborný útvar, ktorý je na jeho riešenie príslušný. O postupe Vás budeme informovať.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie parkovania

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
17. apríl 2023

Richard Guzman

Ps: ešte som zabudol napísať, že kvôli tým novým parkovacím miestam auta vychádzajúce zo dvora na Košickú nemajú priestor na odbočenie a musia nadbiehat okolo aby sa dostali na vozovku!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania