Pluhová-cyklotrasa prechod cez kolajnice

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

V riešení
meno
tomas dranacka 22. apríla 2023

Dobrý deň, prosím dalo by sa nejako vymyslieť lepší prechod cez staré koľajnice od cyklo chodníka z Pluhovej ulice ? ...
Aj pre mamičky s kočíkmi by to bolo lepšie.
Posielam aktuálnu fotografiu ako je to tam teraz svojpomocne vyriešene ...

Ďakujem

24. apríl 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujem za Váš podnet. Podnet postupujem na riešenie úseku dopravy a technickej infraštruktúry.

Za porozumenie ďakujem.

S pozdravom
Mgr. Zuzana Kriglerová
Odkaz pre starostu BANM
24. apríl 2023

tomas dranacka

dakujem...
24. apríl 2023

tomas dranacka

jaj a este ta znacka ze koniec cyklochodnika je presne v ceste z toho chodnika dole ;o))
25. apríl 2023

Daniel Dudinský

takto to vyzera, ked v ramci povolovania stavby da Mesto / Mestska cast podmienku na vybudovanie cyklo ciest. Ale samo Mesto / Mestska cast uz nezabezpeci ziadne napojenie. Je to chore :-D ale je to vallopolitika
27. apríl 2023

Julo

chodniky a cesty veduce nikam tu mame uz od minuleho rezimu, akurat teraz si navyse platime poplatok za rozvoj aby niekam snad jedneho dna viedli : D
01. máj 2023

Richard Kellner

Kukučínova-chodník-chýbajúci

Chybajuci prechod cez zeleznicne priecestie.

Chodnik aj cyklochodnik su ukoncene a nevedu "nikam". Ludia pouzivaju existujuci chodnik a aj cyklochodnik, ale musia prekonat barieru cez zeleznicne kolaje. Svojpomocne tam niekto umiestnil paletu na lahsi presun bicyklov a kociarov pre deti. Bolo by super spravit spevneny prechod, tak ako je o par stoviek metrov dalej na Filialke.
04. máj 2023

Samuel Kvaššay

Račianska-chodník-chýbajúci

Dobry den,
Bolo by mozne spravit nejaky provizorny prechod cez kolaje od novostavby GUTHAUS na Pluhovu. Denne tadial prechadzaju stovky ludi pesi, s kocarmi, na bicykloch..
Dakujem
12. máj 2023

Samuel Kvaššay

Kukučínova-chodník-chýbajúci

Chybajuci prechod cez nepouzivanu zeleznicnu kolaj od novostavby Guthaus, kde je useknuty uchodnik aj cyklotrasa smerom na Pluhovu ulicu.
Denne tadial prejdu desiatky az stovky ludi od lidlu a od elektricky. Casto tam prechadzaju s kocarmi, bicyklami a podobne.
Aktualne je tam hodena paleta, ktora prechod ulahcuje len minimalne.
Dakujem
27. júl 2023

Adrienn Gallová

Kukučínova-chodník-bariérový

Bolo by výborné vedieť tadeto prejsť kočíkom bez pomoci náhodných okoloidúcich. Trasa na Račiansku okolo Guthousu je výrazne bezpečnejšia, tichšia a príjemnejšia ako tá popri McDonalde. Všetci s kolesami sú preto znevýhodnení.
29. júl 2023

Adrienn Gallová

Kukučínova-chodník-chýbajúci

Bolo by skvelé vedieť tadeto prejsť s kočíkom bez pomoci náhodných okoloidúcich, ako na Filiálke. Trasa na Račiansku okolo Guthousu je bezpečnejšia, tichšia a príjemnejšia ako tá okolo Mcdonaldu. Všetci ľudia s kolesami sú tu teda znevýhodnení.
20. september 2023

tomas dranacka

preslo skoro polroka a nic sa nedeje
nechapem ze toto moze byt az taky problem hmmm
vela mamiciek s kocikom tade chodi aj vela cyklistov hmmm !!!
nabuduce zapinam caps lock !!!
12. október 2023

tomas dranacka

haloooooooooooooooooooooooooooo
24. október 2023

tomas dranacka

... mesto ten prechod riesi v spolupraci so ZSR /nakolko to je majetok ZSR/, oddelenie cyklodopravy sa snazi co najviac tlacit avsak vsetky majetkopravne veci su casovo narocne. Aj v ramci mesta bude treba takuto zmluvu ci uz najomnu alebo na vecne bremeno dat schvalit do mestskeho zastupitelstva co je tiez niekolko mesacny proces...
01. február 2024

Ela Výbochová

Dobrý deň, rada by som sa pridala k ostatným. Ako vidím, od Apríla sa udialo len to, že dvaja páni svojpomocne a za svoje peniaze vystavali kúsok chodníka. Zvyšok však zostal nepokryty. Nemôže tam niekto prísť a dorobiť ten zvyšok ako je to urobene pri Urban residence? Celé Nové Mesto je rozdelené na polovicu nefunkčnými koľajnicami, cez ktoré je problém sa zakaždým dostať!
26. marec 2024

Marek

Dobry den, chcel by som poprosit admina o opatovne preposlanie podnetu samosprave, so ziadostou o vyajdrenie k postupu a pokroku v jeho riesieni. Po takmer roku od zverejnenia podnetu a po naozaj vela rokoch existencie a neriesenia tohto problemu (pred postavenim Guthausu tu bolo viacero podnetov, ktore ziadali vybudovanie bezpecneho priechodu cez zeleznicu pre pesich, a ich jedinym vysledkom bolo zo strany BANM vybudovanie plota na znemoznenie prechadzania). Viem, ze v uzemnom plane pre zonu Zatisie sa rata s komplexnym riesenim pre cyklodopravu a chodcov na tomto mieste. To je vsak naviazane na Filialku (ktora sa raz za cca 7 rokov vytiahne, a riesi do stratena) a predlzenie Tomasikovej (ktore je v uzemnom plane mesta od 70tych rokov). Neda sa teda ocakavat, ze v dohladnej dobe sa tieto velke projekty zrealizuju. Preto je na mieste hovorit o docnasom rieseni, tak ako sa to deje na inych miestach v Bratislave, napr. riesit potrebne zmeny v ramci pripravy na spustenie PAAS zony Zatisie. Docasne riesenie sa dalo spravit na Filialke, pri Bille tak nevidim dovod, preco by sa nedalo spravit aj tu. Najma je zo strany mestskej casti ale potrebna komunikacia. Od zverejnenia podnetu a prvotnej reakcie BANM sme nedostali za rok ziadne nove informacie. Dakujem.
27. marec 2024

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve s upozornením na komentár.

S pozdravom,
Vladimír Šarčevič
Administrátor Bratislava-Nové Mesto
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.