Zápchy - Račianska

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Jano 17. apríla 2015

Uz by sa naozaj patrilo nieco spravit s dopravou v smere Raca-Ruzinov. Ludia su nuteni chodit cez rozbitu zeleznicnu trat BA-Predmestie, kde navyse kazdu chvilu, hlavne rano, chodia vlaky a kvoli rampam tak musia ludia stat. To vytvara kolony na celej Racianskej az po Peknu cestu.
To naozaj tato situacia nikomu nevadi? Hlavne, ze sa postavia dalsie a dalsie panelaky. A to uz potom neviem co bude. Najlepsie chodit MHD, ale aj elektricky rano byvaju natrieskane na prasknutie.

20. apríl 2015

Elena

Ja chodim MHD kazde rano okolo osmej (plus minus pol hodka) smerom na Racko, .. Nastupujem na Riazanskej. Ak by malo byt natrieskane na prasknutie uz na zastavkach z Vasho screenshotu, tak ja by som sa do elektricky uz nemala vobec zmestit. Mozem ale zodpovedne vyhlasit, ze vzhladom na rozumne 4 minutove intervaly sa veziem relativne pohodlne (taxik to nie je) a dokonca si sem tam aj sadnem.. Ja by som v pripade MHD pausalne nehadzala flintu do zita. odkedy byvam pri elektrickovej trase, chodim vsade nacas a lacno.
27. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za podnet. Vyriešenie zápch si žiada schválenie veľkej finančnej čiastky, ktorá umožní prepojenie Bojnickej ulice s Račianskou. Ako iste viete mesto má dlh cca 200 miliónov eur a tak je veľmi nepravdepodobné, že by došlo k schváleniu investičného zámeru v roku 2015.

Oddelenie komunikácie a marketingu
19. júl 2021

Martin Uváček

Podnet treba opäť preposlať magistrátu ako je to s projektom predĺžením Bojnickej. Za 6 rokov snáď nastal nejaký posun. Podnet je však naďalej neriešený.
19. júl 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom

Barbora Kmeťová
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania