Polne cesty v okoli bazantnice znicene tazkou technikou

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Jarovce

Neriešený
meno
migel001 18. apríla 2015

Dobry den,
do okolia Jarovskej bazantnice chodili relaxovat a prechadzat sa rodiny s detmi alebo sa bicyklovat. Pocas poslednych mesiacov sa vsak tazkou technikou znicila vacsina cesticiek v okoli, hlavne vsak na vychodnej strane bazantnice. (Donedavna tie cesty v takomto stave este neboli). Po takomto terene sa uz neda chodit, nie ze bicyklovat alebo tlacit kocik. Chcem sa spytat, preco sa toto udialo a kedy dojde k naprave? V susednom Rakusku tiez pilia v hajoch drobne drevo, ale cesty v takomto stave som tam v zivote nevidel...

19. apríl 2015

Soňa

V tejto lokalite sa vytvárajú čierne skládky,už niekoľko rokov,preto je tu väčšina poľných ciest v dezolátnom stave,a vinník sa bude ešte určovať dlho,nemáme kompetencie,máme zviazané ruky,to nie sú naše pozemky,a podobné všeobecné odpovede a vysvetlenia od petržalskej samosprávy.
Soňa.
20. apríl 2015

migel001

Dobry den Soňa, na mape nedaleko mojho podnetu je aj iny, starsi, tykajuci sa ciernych skladok. Moj podnet sa tyka skor bezohladneho sposobu hospodarenia zrejme lesnikov alebo polnohospodarov. Ten, kto vyvaza k bazantnici odpad, ho zlozi na zaciatku pri ceste (ako je situovany spominany druhy podnet) a nejde niekolko stoviek metrov s niekolko tonovym traktorom az k lesu.
03. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, problém je síce straší, ale upozornili sme družstevníkov, aby po daždi zvážili jazdu po poľných cestách a v prípade koľaji, aby dali cestu do pôvodného stavu.

Jozef Uhler, starosta
08. apríl 2021

migel001

Stale v rieseni 1,5 roka od posledneho komentara samospravy? Polna cesta na V okraji bazantnice je v katastrofalnom stave s hlbokymi aj 30 cm kolajami a neda sa tadial ist ani s detmi na bicykli toboz uz nie s kocikom... za 6 rokov od zadania podnetu sa s tym nic neudialo, napriek tomu, ze okolie bazantnice sa stala v sucasnej situacii oblubenym miestom vyletov obyvatelov BA.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania