Brečtanová-trávnatá plocha-nepokosená

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Peter 03. júna 2023

Stovky cyklistov jazdia denne z Koliby dole kopcom vysokou rychlostou a na vyznacenom mieste je vyse 1m vysoka trava, cize prichadzajuce auto odbocujuce dolava smerom hore na Kolibu nema sancu vidiet cyklistu !

05. jún 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet. Tento pozemok nepatrí do správy MČ BANM, preto postupujem zodpovednosť za riešenie podnetu na Magistrát hl. mesta.

Za porozumenie ďakujem.

S pozdravom
Mgr. Zuzana Kriglerová
Odkaz pre starostu BANM
05. jún 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
05. jún 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Váš podnet, za ktorého nahlásenie ďakujeme, sme v tejto chvíli pridelili kolegyniam a kolegom, ktorí majú oblasť, ktorej sa podnet týka, v kompetencii. Obdržané stanoviská ohľadom jeho riešenia Vám sprostredkujeme.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie tvorby mestskej zelene

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
31. júl 2023

Ronald

Prečo prosím pravidelne nekosíte aspoň trojuholník vysokej trávy pri príjazde z Bárdošovej a pripájaní na Brečtanovú smerom hore na Kamzík?
Vodič nemá šancu vidieť, či niečo z hora prichádza, je to čistá a nebezpečná lotéria. O cyklistoch prichádzajúcich z hora ani nehovorím, to neubrzdia.
31. júl 2023

Ronald

Pracujem v okolí, takže viem, že za tie skoro dva mesiace od 5.6.2023 to pokosené nebolo ani raz. K čomu vlastne slúžia tieto podnety? Podľa mňa ide o veľmi vážnu vec a roky je to rovnako zlé - horšie...
31. júl 2023

Peter

Vzdy ako idem tade, tak sa iba modlim, aby nesiel cyklista zhora, lebo nema sancu zabrzdit a vodic nema sancu vidiet.

Hlavne ze riesime nove chodniky na miestach, kde aj stary bol v poriadku, osadzame kvety na ostrovceky obklopene dierami v ceste.
23. august 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve s upozornením na aktualizáciu.

S pozdravom,
Vladimír Šarčevič
Administrátor Bratislava-Nové Mesto
Odkaz pre starostu
[email protected]
23. august 2023

Ronald

Vidim, ze aj tento portal uz ma svoju slavu za sebou. To myslite vazne pan Sarcevic, ze toto odpisete ako odpoved na posledny koment a to po 24 dnoch?
O tom, ze ta trava do dnesneho dna nebola pokosena ani nehovorim.
Bol by som velmi zvedavy, ak by sa tam nedajboze nieco teraz stalo, ako by vyzerala tato stranka na druhy den pani Administratori.
23. august 2023

Peter

Je smutne, ze za 3mes nevieme pokosit par m2, na nebezpecnom mieste ! Hlavne, ze mame na "opravy" chodnikov, kde sa neni funkcny asfalt za kocky, osadzame kvetinky na ostrovceky medzi kompletne rozbitymi cestami a preklesujeme priecne parkovanie, do ktoreho treba cuvat vraj kvoli bezpečnosti...ale zvysena bezpecnost pokosenim mas nezaujima.
23. august 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň pán Roland,

Ďakujem za upozornenie, ale treba si uvedomiť že portál odkazprestarostu.sk je dobrovoľnícky projekt ktorý funguje na báze dobrovoľnosti a má svoje limity.
Administrátori pracujú na báze dobrovoľnosti v rámci svojho voľného času, a jediná možnosť ako riešiť podnet je poslať ho na samosprávu. Ak odošleme nejaký podnet, je na samospráve aby sa k podnetu vyjadrila.
Ak by sa nedajbože niečo stalo že by niekoho zrazilo, poprípade by nastalo iné ublíženie na zdraví, tak by som sa snažil poskytnúť pomoc, poprípade volal záchrannú službu 155, a nie nahlasoval podnet na OPS.

S pozdravom,
Vladimír Šarčevič
Administrátor Bratislava-Nové Mesto
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania