Uzbecká-chodník-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Podunajské Biskupice

Vyriešený

prosím, bolo by možné urobiť tu chodník? denne tadiaľto chodia deti do škôl a škôlok, viď podľa vychodenej trávy. bolo by super to tu spevniť lebo po daždi je tu blato. a navyše prejsť tadialto kočíkom sa dá len po ceste, čo je naozaj nebezpečné.

26. jún 2023

Odkaz

Dobrý deň Prečo bol daný podnet uzatvorený ako "Neriešený"?Po celej dĺžke trávnatej plochy nie je žiaden chodník, ktorý by umožňoval prejsť (mimo trávnatej plochy alebo po ceste) na vonkajší chodník a prejsť cez prechod cez cestu. Asi by bolo najlepšie, keby ste si to prišli overiť osobne.
26. jún 2023

Odkazprestarostu.sk

Dobry den, podnet nie je uzatvoreny. ale je v stave Nerieseny, lebo sa k nemu samosprava 14 dni nevyjadrila. Viac informacii k tomu najdete na stranke https://www.odkazprestarostu.sk/pomoc (bod 7).
Vcera bol podnet opatovne preposlany samosprave.
S pozdravom, /Admin Pavol
11. júl 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Ďakujeme za Váš podnet, ktorý sme dôsledne preverili a po preskúmaní Vášho podnetu musíme konštatovať, že sa Jedená o väčšiu investičnú akciu. Chodník by mal nadväzovať na prirodzené koridory pohybu chodcov a z oboch strán musia byť vybudované chodníky s bezbarierovým napojením na komunikáciu aj so stavebnou úpravou pre slabozrakých a nevidomých. Musí sa
zrealizovať priechod pre chodcov, ktorý musí byť intenzívne osvetlený verejným osvetlením, ktorého intenzita musí byť vyššia a chodec musí byť vertikálne nasvietený špeciálnymi svietidlami. Vybudovanie chodníka a priechodov pre chodcov zaradíme do plánu investícií na najbližšie obdobie a s prípravnou fázou projektovania sa začne hneď po zabezpečení finančného krytia verejného obstarávanie.

S pozdravom

Odd. ŽP, O a CH
24. október 2023

Mariana

ďakujeme
01. december 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, predmetný úsek chodníka bol dobudovaný.

S pozdravom

Oddelenie ŽP, O a CH

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania