Kopčianska - rozvodná skriňa

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Ajeťák 09. júna 2023

Kopčianska - nebezpečná rozvodná skriňa
Pri prestravbe križovatky Kopčianska x Vranovská x Röntgenova bola umiestnená rozvodná skriňa do výhľadu cesty. Aktuálne kým križovatka nefunguje a nebude fungovať v noci, cez víkendy alebo počas nejakého výpadku, tak rozvodná skriňa extrémne blokuje výhľad pri vychádzaní z Vranovskej ulice, a taktiež vozidlá idúce od Rusovskej cesty nevidia vozidlá na Vranovskej, prosím o presunutie skrine čo najskôr, kým je križovatka v prerabke. Ďakujem.

09. jún 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
09. jún 2023

Matej

Vilová-riešenie dopravnej situácie-nebezpečné

Nevhodnedne umiestnena riadiaca skrina ore svetelnu signalizaciu - brani vo vyhlade
10. jún 2023

Martina

Kopčianska-Cesty a chodníky-iné

Rozvodná skriňa- neprehladny vjazd do krizovatky. Extremne zle ulozena rozvodna skrina, nakolko pri vjazde do krizovatky je znemozneny vyhlad vodica. Vodic nema absolutne moznost vidiet prichadzajuce vozidla od Rusovskej cesty. Je to extremne nebezpecne, pretoze vodic ktory ide z Vranovskej cesty musi svoje vozidlo umiestnit az do hlavnej cesty aby mal moznost aspon trochu vidiet ci prichadza vozidlo.
11. jún 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Váš podnet, za ktorého nahlásenie ďakujeme, sme v tejto chvíli pridelili kolegyniam a kolegom, ktorí majú oblasť, ktorej sa podnet týka, v kompetencii. Obdržané stanoviská ohľadom jeho riešenia Vám sprostredkujeme.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie správy komunikácií
Kedy? 2023

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
12. jún 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

skriňa je osadená podľa projektu, v ktorom však kolegovia vykonajú zmeny, v dôsledku ktorých bude rozvodná skriňa osadená tak, aby neznemožňovala výhľad vodičov. Prosíme o trpezlivosť.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie správy komunikácií
Kedy? 2023

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
13. jún 2023

shaggy

Takže magistrát, ktorý je vedený architektom a má celý jeden "megaúrad" (MIB) povie iba "skriňa je osadená podľa projektu"?
Očividne je projekt zlý a ten, kto ho schválil, by tú prácu robiť nemal.
Prečo je nutné tieto zmeny robiť dodatočne, až potom, čo sa ozvali ľudia? Ak je skriňa osadená podľa projektu, tak si buď stojte za svojim (a nič nemeňte), alebo rovno napíšte "napriek tomu, že skriňa bola osadená podľa projektu, projekt nebol dobrý a zodpovedného pracovníka sme upozornili, aby sa podobné chyby už neopakovali".
21. jún 2023

Ajeťák

Rozvodná skriňa je stále na tom istom mieste a vyzerá to tak, že sa tam ide pribetónovať...čo takto ju posunúť ešte včas na opačnú stranu chodníka kde nikomu nebude zavádzať a náklady na presun sú minimálne nakoľko je chodník ešte rozkopaný?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania