Topoľčianska - chýbajúci priechod pre chodcov

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Uzavretý

Dobrý deň, na Topoľčianskej 1 chýba prechod pre chodcov. Logicky sa tam prechod pýta, nakoľko tam končí chodník od Holíčskej. Ľudia však musia prechádzať pomedzi autá v parkovacích boxoch. Navyše na celej Topoľčianskej ani nie je prechod pre chodcov.
Ďakujem

15. jún 2023

Rafael Korbaš

Dobry den, chcel by som upozornit aj na moznost prechodu v tejto lokalite pre mamičky s kocikmi a zdravotne znevyhodnenych. Betonova "rampa" usti do vyznačeneho modreho parkovacieho miesta, co nuti dotknute osoby vstupovať na vozovku inymi cestami, ktoré nie sú bezpečné.
16. jún 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet, ktorý sme zadali k prevereniu na príslušný referát a čo najskôr Vás budeme kontaktovať s odpoveďou.
Kto? Referát dynamickej dopravy
Kedy? 2023

Jana Ryzá, referát komunikácie MČ Petržalka
19. jún 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

po prešetrení situácie a konzultáciách s KDI, Vám dávame na vedomie, že zriaďovanie priechodu v danom mieste je vzhľadom na znenie TP117 v zmysle tab. 6 neprípustné z dôvodu, že intenzity automobilovej a pešej dopravy pre zriaďovanie priechodov nie sú naplnené.

Ďakujeme za porozumenie.
Kto? Referát dynamickej dopravy
Kedy? 2023

Jana Ryzá, referát komunikácie MČ Petržalka
19. jún 2023

E. R.

Dobrý deň, Poprosím aj presné znenie TP117 na ktoré sa odvolávate. Denne tade chodia stovky ľudí, malých detí s rodičmi, školáci, matky s kočármi, bicyklisti, dôchodcovia etc. A tak sa pýtam, kde na Topoľčianskej ul. majú chodci bezpečné prejsť cez cestu? Naozaj sa idete odvolávať na tabuľky, nestačí sedliacky rozum pre bezpečnosť obyvateľov? Vdaka.
19. jún 2023

E. R.

Pardon, neskoro som si všimla tabuľku. Tak teda prosím o info, kto a kedy robil v danom mieste vyhodnotenie premávky a dospel k tomuto záveru. Vdaka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania