Mudrochova-vandalizmus-pitie alkoholu na verejnosti

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rača

Uzavretý
meno
Roland Mikos 21. júna 2023

Zas a opäť, tak ako každý rok od jari do jesene skupina bezdomovcov kazdy deň od skorého rána, posedava v parku na lavičkách, konzumuju alkohol na verejnosti, vykonavaju telesnu potrebu v krikoch v parku, robia neporiadok a hluk, obťažujú ludi prechadzajucich cez park. Každé ráno nás zobúdza hlasná vrava, hurónsky rehot a neartikulované zvuky, ktorým rozumejú iba oni. Hlasitosť zvyšuje ešte ozvena vďaka architektonickej štruktúre okolia parku. Ked sa na nich človek ozve, reaguju agresivne a vyhražaju sa.

22. jún 2023

Michal K.

dobry den Roland, suhlasim s Vami, no aspon ste mohli zastvorcekovat tvare. v inej mestskej casti by Vam to admin neuverejnil.
02. júl 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Okolie lavičiek priebežne chodievajú čistiť naše inšpektorky životného prostredia. Čo sa týka hlučných skupiniek, jodporúčame v týchto prípadoch kontaktovať políciu.
My sme o probléme informovali špecializovanú jednotku mestskej polície a poprosili sme ich, aby nám v súčinnosti so sociálnym oddelením pomohli nájsť dlhodobejšie riešenie a pomoc pre takéto osoby. O ďalšom postupe vás budeme informovať.
Kto? Oddelenie životného prostredia a dopravy

Daša Barteková, poverená vedením oddelenia životného prostredia a dopravy
14. júl 2023

Martin Uváček

Včera poobede to bolo bez opilcov. A celkom aj čisto.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania