Bajkalská-reklama-nevhodne umiestnená (na chodníku a pod.)

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Peter Oravec 09. júla 2023

Reklama pri dopravných značkách na Bajkalskej ulici naproti Prvej stavebnej sporiteľni. V zmysle zákona o cestnej premávke je na dopravných značkách alebo dopravných zariadeniach a ich nosnej konštrukcii zakázané umiestňovať čokoľvek, čo nesúvisí s dopravnou značkou alebo dopravným zariadením.

09. júl 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
10. júl 2023

NaTrnavke

tieto reklamy su jednoznacne nelegalne, aj u nas na Galvaniho ich navesali kade tade bez súhlasu a povoleni a potom ich s hanbou davali dole a objednavatelia sa vo velkom distancovali, ze oni o tom nevedeli, ze su nelegalne... to nikto nedokaze toto zastavit a klepnut im uz konecne po prstoch?
11. júl 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

reklamy sú vzhľadom na naše (personálne a technické) možnosti odstraňované pri vykonávaní opráv verejného osvetlenia (ak sa nejedná o kombinované trakčné stĺpy, ktoré má na starosti Dopravný podnik Bratislava) v susedných lokalitách. Reklama bude odstránená, no prosíme o trpezlivosť.

S pozdravom,
Kto? Technické siete Bratislava
Kedy? 2023

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
04. august 2023

Michal

Opravte ma, prosím, ak sa mýlim, ale neplatí tiež sranda, že na jednej konštrukcii môžu byť umiestnené najviac 4 značky? Tu ich je 5

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania