Podkolibská-strom-neorezaný

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Martin 08. júla 2023

Dobrý deň, žiadam o orezanie náletovej dreviny (Agát), ktorý rastie na vašom pozemku č. 21696/3 k.ú. Vinohrady (804380), obec Bratislava - Nové Mesto vedenom na LV 6747 v bezprostrednom susedstve s mojou nehnuteľnosťou na adrese Podkolibská 13. Ako je na priložených fotografiách vidno, uvedený strom mi nebezpečne tlačí na prívodný kábel NN prípojky do mojej nehnuteľnosti. Podľa vyjadrenia pracovníkov ZSDIS, je majiteľ pozemku povinný dodržiavať v ochrannom pásme NN prípojky zeleň v takom stave, aby danú NN prípojku neohrozovala, resp. nedošlo k jej poškodeniu. Preto vás žiadam o urýchlené odstránenie predmetného konára, aby nedošlo pri silnom vetre, alebo víchrici k pretrhnutie vedenia a následne k ďalším škodám na mojom majetku.
Ďakujem

14. júl 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujem za Váš podnet. Predmetné miesto na základe katastrálnej mapy nepatrí do správy MČ BANM, preto postupujem zodpovednosť za riešenie podnetu na Magistrát hl. mesta.

Za porozumenie ďakujem.

S pozdravom
Mgr. Zuzana Kriglerová
Odkaz pre starostu BANM
14. júl 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
16. júl 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Váš podnet, za ktorého nahlásenie ďakujeme, sme v tejto chvíli pridelili kolegyniam a kolegom, ktorí majú oblasť, ktorej sa podnet týka, v kompetencii. Obdržané stanoviská ohľadom jeho riešenia Vám sprostredkujeme.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie tvorby mestskej zelene

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania