Mamateyova - dlhší úsek poškodeného chodníka

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

V riešení

poskodeny chodnik, dlhsi usek. viacere vytlky a prepadnuty povrch. riziko zranenia. Medzi hlavnou ulicou Mamateyova a domami Mamateyova 6-8.

18. júl 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet. Miesto preverí kompetentná pracovníčka a určí ďalší postup opravy.
Kto? Referát investičných činností
Kedy? 2023/2024

Dávid Pavlík, referát komunikácie MiÚ Petržalka
27. júl 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

po preverení konštatujeme, že predmetný chodník je zaradený v plánoch plošných opráv komunikácii v danej lokalite. Aktuálne prebiehajú plošné opravy v lokalite MEDVEĎOVEJ/PROKOFIEVOVA/FEDINOVA. Na teraz, presný čas začiatku plošných opráv ul. Mamateyova určiť nevieme. O posune vo veci budeme informovať aj na našich komunikačných platformách.

Ďakujeme za porozumenie a trpezlivosť.
Kto? Referát investičných činností
Kedy? 2023

Jana Ryzá, referát komunikácie MČ Petržalka
27. júl 2023

Palo Palfy

Dakujem za informaciu, ze chodnik je zaradeny do planov. Chapem, ze presny cas je tazke urcit, ale mesiac alebo aspon rok realizacie by ste mohli uviest.
Chvalim, ze samosprava aktivne opravuje chodniky. Bolo by dobre, ak by plan prac (chodniky zoradene podla priority) zverejnili na web stranke samospravy. Takto by vznikalo menej podnetov na poskodene chodniky, lebo by si obcania mohli pozriet plan a zariadili sa podla neho.
28. júl 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

rozumieme vášmu zámeru, no samospráva tento rok pristúpila k nákupu vlastných strojov a opravy sú realizované pod taktovkou kolegov z MÚ, ktorý sa takpovediac zatiaľ stále učia. Aj keď kolegovia opravy už vykonávajú vo vlastnej réžii, chybičky krásy tam sú, za čo sa ospravedlňujeme. Rovnako, ako aj pri iných projektoch našim primárnym zámerom však stále ostáva z rovnakého spoločného rozpočtu opraviť čo možno najviac. Veríme, že keď sa kolegovia v opravách komunikácii ešte viac zdokonalia a práce pôjdu od ruky, budeme schopní prísť aj s podrobnejším plánom plošných opráv, o ktorom Vás, ako vždy, budeme včas informovať.
Kto? Referát komunikácie
Kedy? 2023

Jana Ryzá, referát komunikácie MČ Petržalka
22. február 2024

Palo Palfy

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený. Havaria BVS pri danom chodniku ho este viac poskodila. Aj travnatu plochu popri. Miesto sa prepadava. povrch chodnika sa rozpadava. Prosim o update, kedy sa chodnik bude opravovat. staci len rocne obdobie a rok. Dakujem.
23. február 2024

Odkaz pre starostu

Podnet bol opätovne preposlaný samospráve.


Administrátor Bratislava-Petržalka
Odkaz pre starostu
[email protected]
23. február 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

po preverení u kompetentnej pracovníčky, práce budú vykonané najskôr v II. polroku 2024.

Kolegovia z údržby nateraz opravujú iba výtlky ciest a od marca začnú plošne opravovať chodníky v inej časti Petržalky (Háje a Dvory).

Ďakujeme za porozumenie.
Kto? Oddelenie správy verejných priestranstiev
Kedy? 2024

Jana Ryzá, referát komunikácie MČ Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania