Kubačova-Cesty a chodníky-iné

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Vyriešený

Na križovatke ciest Detvianska Kubačova pri priechode pre chodcov vedla Street foodu Bevanda je plynový poklop, ktorý po prejazde pneumatiky auta veľmi búcha. Je uvoľnený, časom by mohlo (?) hroziť jeho preklopenie pri prejazde motorky a spôsobiť nehodu. Bolo by možné ho prosím plynármi skontrolovať? Ďakujem.

18. júl 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Iné
18. júl 2023

Odpoveď samosprávy

Vážený zákazník,

dovoľte nám, aby sme odpovedali na Váš e-mail zo dňa 18.07.2023 11:48.

Dovoľujeme si Vás informovať, že vzhľadom k tomu, že Vaša správa má charakter reklamácie resp. sťažnosti, bola postúpená na príslušný odborný útvar našej spoločnosti [email protected]. O výsledku vybavenia reklamácie, resp. sťažnosti budete vyrozumený v lehotách vyplývajúcich zo zmluvy uzavretej medzi Spoločnosťou a zákazníkom, prípadne v lehotách vyplývajúcich z ustanovení Občianskeho alebo Obchodného zákonníka ako aj Zákona o ochrane spotrebiteľa.

Uznaniu Vašej reklamácie, resp. spracovaniu odpovede bude predchádzať posúdenie okolností a dôvodov viacerými príslušnými útvarmi Prevádzkovateľa distribučnej siete. Z tohto dôvodu nie je možné o Vašej reklamácii (sťažnosti) rozhodnúť ihneď. Za Vaše pochopenie Vám ďakujeme.

Reklamačný poriadok a bližšie informácie nájdete na našej web stránke:
https://www.spp-distribucia.sk/dodavatelia/sluzby/reklamacny_poriadok/

V prípade ďalších otázok nás prosím kontaktujte telefonicky v pracovných dňoch 07.30 - 18.00 hod na čísle 0850 269 269, alebo e-mailom na adrese [email protected].



S pozdravom,

Dagmar Vasiľová
operátor Zákazníckej linky pre pripájanie k distribučnej sieti
-------------------------------------------------------------
SPP - distribúcia, a.s.
tel.: 0850 269 269
e-mail: [email protected]
www.spp-distribucia.sk
https://www.facebook.com/SPPdistribucia/
http://www.oplyne.info/
https://www.linkedin.com/company/spp-distribucia-a-s-/

SPP - distribúcia, a.s. so sídlom Mlynské nivy 44/b, 825 11 Bratislava, Slovenská republika, akciová spoločnosť zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, Oddiel Sa, vložka č. 3481/B, IČO: 35 910 739.
Informácie, ktoré sú obsahom tejto elektronickej správy, vrátane jej príloh, sú dôverné a môžu byť privilegované a právne chránené. Táto elektronická správa je určená výhradne adresátovi. Prístup akejkoľvek inej osoby k nej je neoprávnený. V prípade, že nie ste zamýšľaným adresátom tejto elektronickej správy, akékoľvek jej zverejnenie, kopírovanie, rozširovanie alebo akékoľvek rozhodnutie na jej základe je neoprávnené a môže byť považované za protiprávne.

Prosím, prečítajte si informácie o spracúvaní Vašich osobných údajov poskytnutých našej spoločnosti a poučenie o Vašich právach v súvislosti so spracúvaním Vašich osobných údajov a o ich uplatnení na: www.spp-distribucia.sk/sk_gdpr .


Prosím, zvážte vplyv na životné prostredie pred tlačou tohto e-mailu.
01. august 2023

Martin Uváček

Potvrdzujem. Uvoľnený poklop búcha ako zle položená pokrievka na hrnci.
31. august 2023

Martin Uváček

Už sa opravuje.
31. august 2023

Marián Luha

Super! 👍🍀😉
14. september 2023

Marián Luha

Už opravené 👍🍀😉 Ďakujeme!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania