Zničené a znečistené ulice Cyrilova a Metodova + okolité ulice

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
Peter Skrutek 22. júna 2012

Dobrý deň chcel som sa opýtať kedy budú opravené ulice Cyrilova a Metodova. Na uliciach je prašno a špina ! Okrem toho ulice sú v zlom stave a celkovo je poškodená vozovka. Nákladné automobily chodia rýchlo a do aut odlietajú kamene a je tu ruch. Auta sú špinavé! Tiež by ma zaujímalo kto opraví zničené komunikácie a kedy budú znova čisté a opravené ? Okrem toho som zvedavý ako sa bude riešiť parkovacia politika pre domácich ktorý bývajú na uliciach Cyrilova, Metodova a Jelačičova. Každým dňom je väčší problém zaparkovať na uliciach a ešte nie je ani otvorený nový Centrál. Ľudia nebudú chcieť platiť za parkovanie a všetky autá budú parkovať na uliciach Cyrilova , Metodova a okolité ulice ? Som z toho sklamaný ako ničia naše ulice a nechcem sa na to len tak prizerať. Očakávam rýchle vyriešenie ďakujem za pochopenie.

25. jún 2012

Riso

Podla mojich informacii ma investor v zmluve uplnu rekonstrukciu ulic Cyrilova, Metodova, Jelacicova v konecnej faze projektu, kedy by uz nasledne neboli cesty znicene dalsimi nakladnymi vozidlami. Malo by ist minimalne o natiahnutie noveho asfaltoveho koberca, ak nie dokonca o kompletnu rekonstrukciu vratane obrubnikov a chodnikov. S parkovanim pomoze bohuzial asi az novy parkovaci system, ktory bude pilotne spusteny pravdepodobne od 1/2013. Podrobnejsie odpovede cakajme od samospravy :)
29. jún 2012

Odpoveď samosprávy

Nakoľko počas výstavby komplexu Centrál boli nadmerne zaťažené a zároveň poškodené komunikácie Cyrilova a Metodova, investor stavby Centrál opraví povrchovú vrstvu na oboch komunikáciách. Oprava bude vykonaná v najbližšom období. Cyrilova a Metodova ul. sú verejné komunikácie, kde pri dodržani platných predpisov može parkovať vodič motorového vozidla bez rozdielu.



MÚ Ružinov
kancelária starostu
07. november 2012

Peter Skrutek

Dobrý deň rád by som sa poďakoval všetkým čo sa zaslúžili o opravu ulíc Cyrilova, Metodova a okolitých ulíc.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania