Černyševského - kolobežky na cyklotrase

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení

kazdy den odstavene kolobezky na cyklotrase

18. august 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
19. august 2023

Notimportant

Mesto by malo pokutovať prevádzkovateľa.
P. Vallo vyhlásil, že neexistuje,aby auto, motorka, kolobežka...boli zaparkované v cyklotrase, ani na blikačky.
20. august 2023

to akoze fakt

no to je tak ked vsetci chcu cyklo, tak teraz vam tam parkuje to cyklo, este ako sa to rozsype s elektrocyklo tak bude aj zapcha ako v amsterdame
20. august 2023

Lucia .

ja som nepisala,ze chcem cyklochodnik,pisala som,ze na existujucom parkuju kolobezky.absolutne nerozumiem vasmu" prepotrebnemu" komentaru.
20. august 2023

to akoze fakt

kazdy piaty podnet je teraz, ze niekde parkuju cykloprostriedky - vacsinou kolobezky .. vazcsinou zdielana mobilita ... no tak to je na zamyslenie, ze aky ma zmysel to sem davat tie podnety ... ti ludia co to tam nechavaju akoze zacnu od zajtra parkovat normalne, lebo vidia, ze to nejaky chudak po nich musi upratovat? tieto podnety tu budu dovtedy, kym budu kolobezky zdielane ... vlastnu si takto nikto neda
20. august 2023

to akoze fakt

o co je zle na tom vyhlaseni, ze takto budu parkovat aj dalej, pretoze to nie je ich dopravny prostriedok? keby to bola vasa kolobezka, nenechali by ste ju niekde uprostred, uz len aby sa na nej niekto nevyburil, alebo pri nehode obvini, ze to sposobil VAS dopravny prostriedok ... je to zdielane pre kazdeho tak to nie je nikoho, pouzivat to moze kazdy, ceny su tam uplne mimo - ktory dospely clovek bude za tie sadzby s tymto jazdit ... cize to pritahuje take skupiny uzivatelov, ktore vam to takto budu nechavat vzdy ... a vy si date podnet, aby to niekto akoze odviezol ... a za tyzden zasa ... a potom zasa ... a po celom meste ... a co je ako riesenim? kazdy tyzden zadavat podnet a mesto platit zamestnanca, co to bude upratovat alebo urgovat prevadzkovatela?
20. august 2023

to akoze fakt

jaj a este takto ... ze mesto by malo pokutovat prevadzkovatela hore niekto pise ... no ... to nefunguje pretoze potom su akoze tie zony, ze tu a tu to musite nechat ... pridete na dane miesto a da kolobezka sa nechce nechat ulozit ... a co urobite ... pojdete 500m inde ... a tam to iste lebo je ranna spicka ... a nakoniec skoncite 1km od miesta, kam vas to akoze malo priblizit?

ja vam poviem, co spravite, postavite to akokolvek mozne na to vylozene GPS ohranicene miesto, aj keby to malo byt na hlavu postavene, aj cez popadane dalsie 4 kolobezky, len nech vam to dovoli ukoncit jazdu a je to ... zas bordel na ulici
20. august 2023

Muxo

zrusit kolobezky ako pariz
20. august 2023

Lucia .

prosim vas,toto je aplikacia na nahlasovanie podnetov na zlepsenie kvality zivota okolo seba.Drobnosti na ktore nema kapacitu prist hned samosprava. Nie diskusne forum na vyjadrovanie svojich nazorov.Na toto pouzivajte ine platformy. Nechajte riesenie na samospravu,vy ani ja s tym nic nespravime,len to tu spamujete svojimi komentarmi.
20. august 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za nahlásenie tohto podnetu. Informovali sme o ňom odborný útvar, ktorý je na jeho riešenie príslušný. O postupe Vás budeme informovať.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie cyklodopravy
Kedy? 2023

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
05. september 2023

uvksc

Tak neviem, otočiť značku, vymeniť vyblednutú a podobne trvá niekedy len zopár dní. Každý deň chodím okolo a stále je toho viac večer. Prevádzkovateľ predsa musí vedieť, že to zostáva stáť na tomto mieste.
10. september 2023

Notimportant

a od 20.8. ste koho informovali, Magistrát ?
Je 10.9. u nás :)
11. september 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

za neskorú odpoveď sa ospravedlňujeme - kolobežky boli už pred časom odstránené a zároveň bola parkovacia zóna zmenená tak, aby kolobežky nemohli byť odparkované v telese cyklotrasy.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie cyklodopravy
Kedy? 23.08.2023

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
11. september 2023

Lucia .

Dobry den,aktualny stav a podla vas prazdna cyklotrasa.Pribudli dalsie kolobezkt a bicykle.
11. september 2023

Ľubo

Černyševského-chodník-bariéra na chodníku

Na konci Černyševského ulice tradične parkovali kolobežky a bicykle rôznych poskytovateľov (Bolt, Tier, Rekola, Svišť). Nedávno bol v tomto úseku vytvorený nový cyklochodník, ale používatelia tam stále nechávajú zaparkované zdieľané bicykle a kolobežky, poväčšine po celej šírke cyklochodníka. Obísť sa to dá po chodníku pre chodcov.
12. september 2023

Notimportant

Paríž...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania