Adámiho-detské ihrisko-potrebná údržba

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Uzavretý

Na ihrisku Adamiho by bolo vhodne oddelit basketbalovu cast od stolno tenisovej nejakou sietkou/pletivom, nakolko tazka basketbalova lopta je casto odrazena smerom na stol, hracov. Na druhej strane ihriska je betonovy mur, no aj nad ten by bolo dobre dorobit oplotenie aspon 1m vysoke, lebo lopta preskauje smerom na pieskovisko kde su male deti. Zaroven (ak sa ihriska oddelia) by bolo dobre stol na stolny tenis otocit o 90stupnov a dat nad neho striesku. Nie je problem ho ocistit od konarikov zo stromu nad nim, no je problem ocistit lepkave casti, nakolko strom je ihlicnaty. To nejde utriet, ocistit. Tiez by bolo fajn pridat este jeden stol na stolny tenis, nakolko byva dost vytazeny. To pridanie dalsieho stola by bolo vhodne na kazdom ihrisku kde je len jeden stol. (v Dubravke na ihrisku Pekníkova maju 3ks stolov a je vacsia sanca ze sa clovek docka hry).

11. september 2023

Odpoveď samosprávy

Dobry den. Vase podnety zvazime a budeme sa nimi zaoberat. zaroven by sme radi upozornili, ze napriklad pri manipulacii so stolom by doslo k poskodeniu dopadovej EPDM plochy, ktorej nanasanie i oprava je financne velmi narocna. Obdobne by to bolo v pripade oddelenia pingpongoveho stola a basketbaloveho kosa. Jedna sa sice o najvacsie ihrisko v nasej mestskej casti, ale nemozno ho rozlohou porovnavat s s DI Peknikova, ktora je v porovnani s Adamiho obrovska. Myslime si, ze kazda hra by mala byt o dohode a komunikacii medzi hracmi, ked niekto hra pingpong, tak bud dalsi nehraju basketbal alebo si daju vasci pozor a budu k sebe ohladuplni. Pingpongove stoly sa v nasej mestskej casti nachadzaju v Parku SNP Liscie udolie, na Silvanskej, v areali cirkevnej skoly na Karloveskej ulici i pred skolou ZS A.Dubceka. Dakujeme za porozumenie

Halina Trubinyiova
oddelenie ŽP
MiÚ MČ Bratislava - Karlova Ves
11. september 2023

Peter

Nevyuzivat sucastne baketbalove ihrisko a pinpongovy stol, to je jednoduchsie napisat ako v praxi realizovat.
V takom pripade by bolo vhodne na ine lokality osadit dalsi stol,kde to priestor umoznuje.
Napriklad pred skolou ZS A.Dubceka by sa dalsi stol osadit dal.
Zarovne by bolo vhodne sucastny stol repasovat, nakolko je jeho betonovy povrch poskodeny.
25. september 2023

Admin KV

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Lenka Makarová
Odkaz pre starostu
[email protected]
26. september 2023

Odpoveď samosprávy

Nakolko podnet sa tyka DI Adamiho, povazujeme nasu odpoved za dostatocnu a v pripade osadenia dalsich stolov sa jedna o ine lokality. Podnet navrhujeme uzavriet.

oddelenie ŽP
MiÚ MČ Bratislava - Karlova Ves

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania