Kopčianska-semafor-zle nastavený-hlučný semafor

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Tomas 08. septembra 2023

Vilova-Rontgenova-Kopcianska – Hlucny Semafor

V stredu 6 Seprembra bol spusteny semafor na krizovatke Vilova-Rontgenova-Kopcianska. Je inteligentny - to znamena ze dava prednostne zelenu pre hlavnu cestu - Kopciansku ulicu. V nocnych hodinach ked ulica aj premavka stichne sa ulicou tiehne intenzivne “tikanie” (zvukovy signal pre chodcov ze mozu prejst cez prechod). Konkretne sa jedna sa pesi semafor na ulici Vilova a Udernicka ktory nonstop "tika" a signalizuje zelenu pre chodcov. Zvuk je tym padom nepretrzity – zvukova signalizacia je celu noc zapnuta. Pri otvorenom okne je zvuk pocut v okolnych bytoch celu noc az do rana. Prosim o okamzite riesenie.

08. september 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
09. september 2023

Martin Kováč

A celkovo je zle nastavený tvoria sa tam zápchy
10. september 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Váš podnet, za ktorého nahlásenie ďakujeme, sme v tejto chvíli pridelili kolegyniam a kolegom, ktorí majú oblasť, ktorej sa podnet týka, v kompetencii. Obdržané stanoviská ohľadom jeho riešenia Vám sprostredkujeme.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie správy komunikácií + Oddelenie dopravného inžinierstva
Kedy? 2023

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
13. september 2023

orbitalfunk Pavúk

Táto križovatka je perfektne prepracovaný projekt, ďakujeme Magistrátu, premávka je plynulá a konečne sú vyriešení chodci v priestore. Jednoznačne pochvala.
13. september 2023

Tomas

Pre upresnenie – tento konkretny odkaz je ohladne hlasneho zvuku resp. tikania ktory semafor nepretrzite vydava. Zvukovy signal treba vypnit alebo stisit. Dakujem
14. september 2023

JanaH

Byvam na Kopcianskej a potvrdzujem, ze zvukovu signalizaciu pre chodcov je pocut az do bytov- treba to v case nocneho kludu vypnut.
Dalsi problem, ktory obtazuje obyvatelov okolitych bytov je, ze velke mnozstvo vodicov zrejme nesleduje semafory, kedy naskoci zelena, pretoze v 'milisekunde' uz vytrubuju dalsi vodici na nich, najviac je to otravne od autobusov. Pricom trubenie samozrejme zakon povoluje iba pri nebezpecnych situaciach. Typicka slovenska arogancia/ignorancia :(
18. september 2023

Tomas

Dobry den, poukazujem ze uplynulo 10 dni od mojho nahlasenia a problem stale pretrvava. Semafor 24 hodin denne pipa pod nasimi oknami. Je to banalna zmena ktora sa da okamzite vyriesit a ktora nam znacne znizuje kvalitu byvania.

Opatovne teda urgujem na riesenie nahlaseneho problemu. Dakujem
04. október 2023

Ajeťák

Semafor sa na noc (okolo 21. hodiny vypína)..
04. október 2023

Tomas

Ano, myslim ze sa vypina po 22:00 takze v noci uz semafor nepocujem. Cez vikend ked je premavka slabsia je ale semafor stale pocut, takze cast problemu stale pretrvava.
01. november 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

zapínanie a vypínanie križovatiek v uvedenej oblasti sa zmenilo. Zapínanie je o 5:30 hod, vypínanie o 21:00 hod. Zároveň bola znížená aj intenzita zvuku. Za vzniknuté nepríjemnosti sa ospravedlňujeme.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie správy komunikácií
Kedy? Október 2023

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
05. november 2023

Tomas

Dobry den, dakujem za odpoved ale dnes bola opat signalizacia pocut cez celu ulicu. Musim teda oponovat a konstatovat ze intenzita zvuku je nezmenena. Prosim o znovuotvorenie podnetu a promptne riesenie problemu.

Prikladam fotky aby bolo jasne u ktoru signalizaciu ide.
05. november 2023

Ajeťák

Tu by tiež stačilo vypnúť križovatku cez víkend (tak ako križovatku s Úderníckou, aj keď tá má len 3 vetvy...), stačilo by keby cez víkend fungovala len veľká križovatka Rusovská cesta x Kopčianska...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania