Majerníkova-chodník-bariérový

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení

Chcel by som požiadať o úpravu bariery/bezbariery nakoľko pri frekvencii ľudí - aj tým, že to je na zástavke, aby ste pouvažovali o mestský štandart a rozšírili najazdovu bezbarierovu rampu z prechodu a taktiež pouvažovali o zmiernenie jej sklonu. Čerešničkou su tie priame ostre hrany na najazde, ktoré zasahuju do bezbarieri. Taktiež aj nastavenie je robene ako keby prechod smeroval na Majerníkovú k Ternu a nie na Billu. V Petržalke je štandart, že každý prechod je bezbarierový a riadne urobený. Na L. Fullu su hádam tri prechody, ktoré nemajú absolutne nič spoločné s bezbarierovosťou čo kompetentných očividne asi nezaujíma keď za roky neprišlo k náprave. Podnet budem sledovať.

25. september 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
03. október 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za nahlásenie tohto podnetu. Informovali sme o ňom odborný útvar, ktorý je na jeho riešenie príslušný. O postupe Vás budeme informovať.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie správy komunikácií
Kedy? Nasledujúce obdobia

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
01. november 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

debarierizáciu priechodu pre chodcov na Majerníkovej ulici sme raradili do evidencie budúcich debarierizácií. Ich realizácia je závislá od rozpočtu, preto prosíme o trpezlivosť.

Tento rok sme debarierizovali priechod pre chodcov na Majerníkovej na konečnej MHD + priľahlý vjazd na parkovisko - https://maps.app.goo.gl/Ed7ZJ9HnADTuph2a6. Bohužiaľ, nie je možné urobiť všetko naraz.

Ulica Ľ. Fullu je v správe mestskej časti Bratislava-Karlova Ves, preto priechody na nej smerujte, prosíme, na mestskú časť.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie správy komunikácií
Kedy? Nasledujúce obdobia

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania