Majerníkova-chodník-bariéra na chodníku

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení

Dobrý deň. Chcel by som sa opýtať, či dáte tento prechod na úroveň Bratislavského štandartu alebo treba nejakú petíciu. Zaujímalo by ma akým štýlom sa viem/e dopracovať k BEZbarierovemu priechodu pre chodcov. Inak nehovoriwc, že priechod susedí s frekventovanou zástavkou a cez priechod prejde denno denne viac než desiatka, stovka mamičiek s kočárom. Som zvedavý na reakciu. Dúfam, že nebude podobná ako tie z roku 2021, kde podnety nie su vyriešené do dnešného dňa. Veľká vďaka.

22. október 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
25. október 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za nahlásenie tohto podnetu. Informovali sme o ňom odborný útvar, ktorý je na jeho riešenie príslušný. O postupe Vás budeme informovať.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie správy komunikácii

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
18. december 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

máme za to, že podnet je duplicitný s podnetom https://odkazprestarostu.sk/129783 a prosíme o jeho uzavretie, naše stanovisko je uvedené v predmetnom podnete.

Vzniknutá situácia nás mrzí, no v celom meste je z minulých dekád obrovský dlh, ktorý nie je v rozpočtových ani kapacitných možnostiach vyriešiť okamžite. V každej mestskej časti sa snažíme každý rok realizovať debarierizácie nejakého počtu priechodov pre chodcov, tento rok sme v Karlovej Vsi debarierizovali priechody na konečnej MHD na Majerníkovej a na Starých Gruntoch. Z rozpočtu na opravy komunikácii sa realizujú nielen debarierizácie, ale aj opravy ciest, prepadov, chodníkov a pod. a tento (rozpočet) je obmedzený. Prosíme preto o trpezlivosť a administrátora ešte raz o uzavretie.

S pozdravom,
Kto? Sekcia správy a údržby ciest

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
26. december 2023

Admin KV

Dobrý deň,

kontaktovali sme zadávateľa podnetu s otázkou.

Lenka Makarová
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania