Jaskový rad-zvislá značka-chýbajúca

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Juraj 13. septembra 2023

Chyba znacka na prikazany smer odbocenia vpravo z Jaskoveho radu na Stromovu:
https://www.banm.sk/data/files/16364_pod-ddz-ostrovcek-stromova-jaskovy-rad_a3.pdf

Ostrovcek bol upraveny, ale znacka neosadena.
Auta z Jaskoveho radu nadalej odbacaju vlavo na Stromovu (vyjazd na Prazsku, smer Brnianska), cim vytvaraju aj nadalej nebezpecne situacie, nakolko auta prichadzajuce z Prazskej na Stromovu vidno az na poslednu chvilu.
Vodorovne znacenie je neopravene, stare, neviditelne na celom Jaskovom rade. Na uvedenej krizovatke je zvlastne, pretoze vodorovne znacenie umoznuje odbocenie vlavo na Jaskovom rade, no na Stromovej sa s tym nepocita, vsade je tam plna ciara, vlastne nie je tam kam odbocit..
Projekt evidentne "neriesil" osadenie novych trvalych znaciek, ktore tam ale su potrebne.

16. september 2023

Pozorovatel

Dalsi z radu nepochopitelnych krokov Magistratu, ktorym nasrdi kopec Bratislavcanov.

Namiesto toho, aby ostrovcek zrusil a bol umozneny vozidlam prichadzajucim z Jaskovho radu kolmy vjazd do krizovatky, aby mali vodici pohodlny a bezpecny rozhlad vlavo a vpravo do krizovatky vyrobil zas dalsiu "chutovecku".

Vysadil ostrovcek vysypany drvenym kamenivom, v ktorom sa bude drzat vsetok poletujuci bordel z okolia, vysadbu nebude nikto ako je tradiciou v BA poriadne osetrovat, cim sa z neho stane zaburinena plocha.
Ako ceresnicku do uz tak prehustenej dopravy na Limbovej a Stromovej, kde sa tvoria kolony pomaly cely den posle dalsie vozidla, ktore by mohli v pohode odbocit vlavo na Prazsku.

Fakt "skvele riesenie" !!!
16. september 2023

Juraj

Problém danej križovatky je, že nie je vyriešená ani tak, ani tak. Každým z riešení vždy nasrdia časť obyvateľov. Ak by zakázali odbočenie vľavo, ľudia by si pre zápchy na Limbovej zvykli, že jazda cez Jaskáč im nepomôže a nakoniec by tade nechodili. Bola by z toho výhoda pre Kramárčanov. Ak chcú ponechať odbočenie vľavo možné, treba križovatku doriešiť aj správnym dopravným značením. Ideálne ako si písal, zrušiť ten ostrovček, rozšíriť vyústenie Jaskáča, dva rôzne odbočovacie pruhy (doľava, doprava), upraviť vodorovné značenie na Stromovej. Takto to nie je ani ani! PS: Ruku na srdce, z hľadiska bezpečnosti je na danom mieste odbočenie vľavo prudko nebezpečné. Jazdím denne na Kramáre a keď idem z Pražskej, tak mi tam vždy vybehne nejaký imbecil čo mi nedá prednosť (už vždy tade idem s rukou pripravenou na klaksóne), alebo stojím v zápche na Jaskáči, lebo odbočenie vľavo upchá vyústenie križovatky. Vravím, ani tak, ani tak. Treba tú križovatku proste vyriešiť..
17. september 2023

Peter Ambrož

Fiha, bez tohoto prispevku by som vobec netusil, ze odbocenie dolava uz nebude, alebo dokonca uz nie je dovolene. Presne vzhladom na vodorovne znacenie a absenciu zvislych znaciek to povazujem za dovolene a s vyhodou tadial prechadzam na Brniansku. Ak tam raz spominane znacenie upravia, zrejme to otvorim ako novy podnet na jeho odstranenie, kedze odbocenie dolava je jediny rozumny sposob, ako sa z jaskaca dostat na patronku a netrepat sa cez cele kramare.
17. september 2023

Juraj

Viď foto, práve vzhľadom na vodorovné značenie na Stromovej sa na Stromovú smerom vľavo nedá.. Značenie na Jaskáči je "na smiech", lebo skoro nie je....
28. september 2023

Odkaz pre starostu

Vážení užívatelia,

K podnetu samospráva do 14 dní nevložila odpoveď, status podnetu sa preto zmenil na "neriešený". Samosprávu sme opätovne požiadali o vyjadrenie k podnetu.

Ďakujeme.

S pozdravom,
Vladimír Šarčevič
Administrátor Bratislava-Nové Mesto
Odkaz pre starostu
[email protected]
02. október 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet. Táto komunikácia nepatrí do správy MČ BANM, preto postupujem zodpovednosť za riešenie podnetu na Magistrát hl. mesta.

Za porozumenie ďakujem.

S pozdravom
Mgr. Zuzana Kriglerová
Odkaz pre starostu BANM
02. október 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
03. október 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

podnet, za ktorého nahlásenie ďakujeme, sme už preposlali kolegyniam a kolegom z príslušnému útvaru, ktorí sa budú snažiť vyriešiť ho v čo najkratšom čase. O ich postupe Vás budeme informovať.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie dopravného inžinierstva

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
03. október 2023

Pozorovatel

Ak zrusite moznost odbocenia vlavo a auta smerujuce na zapad BA presmerujetebcez Kramare, tak doprava na Limbovej
03. október 2023

Pozorovatel

a Stromovej skolabuje.
27. december 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

prikázaný smer odbočenia doprava bol osadený len počas opravy ostrovčeka. Momentálne je stále dovolené odbočiť vľavo smer Brnianska a vpravo smer Stromová. Na ulici Stromová bude upravené vodorovné dopravné značenie, ktoré bude dovoľovať odbočiť z Jaskového radu doľava smer Pražská.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie dopravného inžinierstva
Kedy? 2024

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania