Primaciálne námestie-parkovanie PAAS-vyňatie ul. Klobučnícka

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Linda Grossmann 17. septembra 2023

Ako je možné, že si zaplatím parkovanie paas, ešte si prezistím zóny kde môžem parkovať priamo cez pracovníka podpory aby nedošlo k nijakému priestupku z mojej strany, dostanem zelenou farbou vyznačenú mapku a hneď pri prvom parkovaní dostanem pokutu 10€ za zle parkovanie? Zóna klobučnícka je vraj vyňatá z tohto parkovania… prečo to nie je takto zaznačené v mapke? Rada by som sa informovala kde si žiadať vrátenie pokuty lebo podla tejto informanej mapky, ktorú som si pracne sama zisťovala a ktorú mi aj poskytli z podpory, nie je chyba na mojej strane! Nikde som to nenašla ani uvedené. To je dosť protichodné s informáciami. Malo by sa to dať na poriadok! A vratit mo peniaze z pokuty!

17. september 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
17. september 2023

Jakub

ako drzitelka vodicskeho opravnenia ste sa mali pozerat na dopravne znacenie na ulici. To bolo urcite spravne a jasne. Ak sa vam ako relevantna zda mapka celeho centra vratane ulic co su v historickom jadre tak to je hlupy alibizmus. Za zle parkovanie sa davaju pokuty 20-70 euro. Ak vam fakt dali 10 to radsej nikde nehovorte lebo to uz sa nad vami fakt niekto zlutoval. Ak sa vratim k vasej otazke kto vam vrati peniaze za pokutu skuste kontaktovat svoju autoskolu. V cestnej premavke sa riadime zasadne znacenim a nie "priatelom" na telefone.
18. september 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Váš podnet, za ktorého nahlásenie ďakujeme, sme v tejto chvíli pridelili kolegyniam a kolegom, ktorí majú oblasť, ktorej sa podnet týka, v kompetencii. Obdržané stanoviská ohľadom jeho riešenia Vám sprostredkujeme.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie parkovania
Kedy? 2023

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy.
27. december 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Klobučnícka je riadne označená dopravným značením ako pešia zóna a nie je súčasťou PAAS. Parkovanie na tejto ulici je povolené iba pre obyvateľov pešej zóny.

Priložený obrázok neodporúčame používať na orientáciu sa v pravidlách parkovania, na stránke www.paas.sk/mapa-zon je prehľadná detailná mapa aj s platnými pravidlami parkovania.

Ďakujeme za pochopenie a prosíme administrátora o uzavretie podnetu.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie parkovania
Kedy? 10.11.2023

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania