Príjazdná-v okolí mosta-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vajnory

Vyriešený
meno
Miroslav Okmnvksnf 11. októbra 2023

Tak takýto bordel je pod mostami v kríkoch a v okolí , kartóny a odpadky. Kto to uprace? Preco nemôžu byť smetné koše v okolí mosta ? Alebo sú koše iba virtuálne ako bolo písané v App pri LoweStreame, že osadené koše od ŽSR po celej pešej trase na festival, nič tu nebolo osadené iba kopec odpadkov tu zostalo. kedy bude sľubované osvetlenie od Víno Valena po nadjazd aby sa občania cítili bezpečnejšie v noci?

16. október 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.


Vami nahlásený odpad bol odstránený našimi pracovníkmi.
Uvedený úsek Príjazdnej nie je v majetku ani v správe MČ Bratislava – Vajnory, napriek tomu túto oblasť sledujeme a v prípade potreby vykonávame udržiavacie práce na zeleni a odstraňujeme odpadky. Pracovníci HS Vajnory vyprázdňujú parkové koše, zbierajú odpadky a vykonávajú podobné čistiace práce pravidelne 2 x v týždni.

Osadenie ďalšieho koša nezvýši čistotu v obci a nenaučí niektorých ľudí poriadku, práve naopak. V moderných spoločnostiach je trendom nezahlcovať verejný priestor ďalším vizuálnym smogom, akým koše bezpochyby sú. Uvedomujeme si, že to je cesta na dlhú trať, avšak veríme, že ľudia sa postupne naučia odpad likvidovať tak, aby sa životné prostredie ktoré je dôležité pre nás všetkých, chránilo.

S pozdravom,

MÚ Bratislava – Vajnory
Úsek komunikácie s občanmi
Servis pre občanov / tel.: 0850 24 25 24

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania