Kamenné námestie-obmedzenie predaja alkoholu


V riešení
meno
Tomas Mahi 23. októbra 2023

Na kamennom namesti a námestí SNP sa neustale zhromazduju opite agresivne individua, ohrozuju bezpecnost a sposobuju neporiadok. Tieto individua sa tu schadzaju hlavne preto, ze si kupuju lacny alkohol v okolitých predajniach. Kedze mesto ma moznost obmedzit predaj alkoholickych napojov mohlo by mesto zvazit pouzitie tohto pravneho prostriedku na vyriesenie situacie v okoli kamenneho namestia hlavne v určitých dňoch a časových úsekoch?
Dakujem.

27. október 2023

Tomas Mahi

Aby som špecifikoval, myslím individuá, ktoré začínajú piť v pracovný deň už pred obedom ...
29. október 2023

Jakub

otazka je ci iba lojalny zajaz je riesenie...kedze su bez domova je im jedno kde sa povaluju. Z kamenneho sa presunu na hocijaku inu ulicu a budu tam. Uprimne by ma zaujimalo keby samosprava zistila ake kroky urobila Varsava ze dosiahla ze sa im v centre nepovaluje ani jeden človek bez domova alebo ľudia pod vplyvom alkoholu. A nasledne to aplikovali u nas.
03. november 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
04. november 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Mestská polícia hlavného mesta SR Bratislavy
06. november 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
príslušníci MsP sú o tomto probléme vyrozumení a inštruovaní, aby počas výkonu služby riešili túto situáciu a zabezpečili zákonný stav.
V prípade, že občania majú podozrenie z páchania protiprávneho činu, môžu kontaktovať MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude vyslaná hliadka MsP, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov. Ak sa príslušníci MsP dozvedia o priestupku prostredníctvom webovej stránky, spravidla už uplynie veľký časový úsek a vodiči z miesta odídu, takže priestupok už nemôžu riešiť.
Váš podnet týkajúci sa zmeny predaja alkoholických nápojov MsP nemá oprávnenie riešiť.
Ďakujeme za podnet.

Dominika Bodláková
referent vybavovania sťažností a podnetov
Mestská polícia hl. m. SR Bratislavy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania