Bajkalská-reklama-vizuálny smog

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení

Reklama Mercury market nelegalna na stlpe verejneho osvetlenia - takmer okamzite ako sa reklamy zhadzovali na Bajkalskej minuly mesiac spolocnost BHB s.r.o. klasicky na hulvata osadila nove. Mesto sa opat bude tvarit ze nebie kto to robi nakolko BHB ked identicku reklamu da na oficialny stlp MHD ma tam firemnu identifikaciu, ked reklamu da "omylom" na stlp mestsky na cierno tak firemna nalepka vzdy nahodou chyba. A mesto potichucky to toleruje. Dufam ze mesto nezabudne prostrednictvom dopravneho podniku s BHB podpisat dodatok na dalsie roky nech mozu spokojne podnikat dalej.

05. november 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
05. november 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

reklamy sú vzhľadom na naše (personálne a technické) možnosti odstraňované pri vykonávaní opráv verejného osvetlenia (ak sa nejedná o kombinované trakčné stĺpy, ktoré má na starosti Dopravný podnik Bratislava) v susedných lokalitách. Reklama bude odstránená, no prosíme o trpezlivosť.

S pozdravom,

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
Kto? Technické siete Bratislava
Kedy? 2023

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
06. november 2023

Peter

prečo mesto nepodá trestné oznámenie za poškodzovanie cudzej veci? však takto sa to tej firme oplatí, kým niekto z mesta bude mať čas... ma zadarmo neoprávnený prospech.... to je podnikanie bez nákladov....
08. november 2023

Jakub

ja ukazem priklad reklama na Mercury market - jedna fotka z Ruzinovskej (stlp v sprave dopravneho podniku - povolena s oznacenim BHB) ta ista reklama z Dostojevskeho radu - na cierno. Oznacenie firmy nahodou chyba. Moze magistrat na to odpovedat tak aby sme rozumeli, ci chape kto je povodca tej nelegalnej reklamy (detto cerstva kampan Hornbach po celom meste rovnaka situacia. A co robi magistrat KONKRETNe voci BHB s.r.o.? Citat rovnaku odpoved ctrlc ako reklamy odstranujete (potichucky) vzhladom na moznosti t.j. z niektorych stlpov po 1-2,5 roku co na nivh BHB zarabalo mi pride trosku malo.
14. november 2023

NaTrnavke

mesto by malo poslat jasny odkaz tymto podnikatelom s vizualnym smogom, ale to bude este dlhy boj, lebo kde nie je vola..

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania