Zuzany Chalupovej-zvislá značka-chýbajúca

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Nika31 13. novembra 2023

Presunutie značky zákazu zastavenia, nakoľko je ceste zvýšená rýchlosť a každý tadiaľ preletí minimálne 80 a sú tu ohrozený chodci hlavne, keď ešte nesvieti osvetlenie a je šero, autá nevidia chodcov a sme vystavený riziku zrážky. Najlepšie by bolo dať zákaz parkovania pozdĺž celej Panónskej. Prosím skúste zvážiť úplný zákaz alebo presuňte značku zákazu zastavenia nad značku prechodu pre predchodcov. Ďakujem

13. november 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
13. november 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme, že ste nám tento podnet nahlásili. O postupe kolegýň a kolegov v jeho riešení Vás budeme informovať. Prosíme Vás o trpezlivosť.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie dopravného inžinierstva
Kedy? 2024

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
26. november 2023

Lukáš

Dobrý deň,

prosím o pristúpenie k tejto téme veľmi zodpovedne. Majitelia áut si spravidli z odstavného pruhu parkovisko, pričom rýchlosť v tomto úseku je 80km/h. Zníženie rýchlosti túto problematiku nevyrieši. Navyše ako píše. p.Veronika, umiestnenie značky zákazu parkovania len pár metrov pred prechodom je veľmi ruzikový. Stačí že idete s kočíkom a parkuje tam SUV, už je tento prechod neprehľadný. Vravím to z vlastnej skúsenosti. Rovnako sa mi stala opačná situácia - že ako vodič v pravom pruhu som dával prednosť chodcom a šofér v ľavom pruhu jednoducho preletel a ohrozil mamičku s kočíkom. Tak isto prosím o prehodnotenie a posunutie značky zákazu zastavenie minimálne o 20m.

Bezpečnosť na prvom mieste !

Ďakujem.
27. december 2023

Lukáš

Prosím o spätnú väzbu !
02. apríl 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

týmto by sme vás chceli informovať, že projekt organizácie dopravy pre úpravu dopravnej situácie v predmetnej lokalite bol spracovaný a podaný na určenie Cestnému správnemu orgánu. Počas najbližších mesiacov predpokladáme realizáciu. Ďakujeme, že nám pomáhate robiť Bratislavu krajším miestom pre život.

S pozdravom,

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania