Pozostatky bývalej stavebnej činnosti a neporiadok

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Vyriešený
meno
Peter Vavro 28. mája 2015

Starom Meste na Rybnom námestí "Potemkin" schoval neporiadok a špinu. Z jednej strany za most SNP, ktorý dodnes má svetové prvenstvo vo svojej kategórii. Z druhej je neporiadok a špina schovaná za Dóm sv. Martina, a z tretej strany za mramorový múr s vygravírovanou podobou bývalej a zbúranej synagógy. To všetko je na Rybnom námestí v historickej časti Bratislavy a už niekoľko rokov !!!!.

05. jún 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. Informovali sme o ňom dispečing, ktorý po preverení situácie uviedol, že Rybné nám je v správe MČ BA-Staré mesto.


Oddelenie marketingu a komunikácie
08. jún 2015

Peter Vavro

Štúrova ul. sa rekonštruovala takým mimoriadnym "tempom", že priamo na stavenisku stačili vyklíčiť rajčinové stonky (takto bol popísaný stavebný ruch na ulici v niektorom denníku). Čitateľ mohol nadobudnúť dojem, že ide len o náhodu. Dňa 27. mája bol zverejnená fotografia s neporiadkom a špinou na Rybnom námestí. Odvtedy sa v tejto špine a pri nečinnosti úradníkov Starého Mesta už začína dariť mladému stromčeku? keru?.
09. júl 2015

Peter Vavro

Za 2 mesiace nečinnosti konkrétnych ľudí zo Starého Mesta sa bratislavskej špine schovanej medzi mostom SNP a pamätníkom na bratislavskú synagógu darí. Vyrastá z nej mladý strom? ker? Veľké poďakovanie za rozšírenie zelených plôch v centre mesta preto patrí starostovi Starého Mesta p. Štefčíkovi. Len tak ďalej pán starosta.
06. máj 2016

Peter Vavro

Potemkin v Bratislave

Medzi mramorovou stenou s vygravírovanou podobou zbúranej synagógy a mostom SNP je dlhé roky "čierna" skládka pozostávajúca zo stavebnej sute, starých pneumatík a iného odpadu. To všetko je na historickom Rybnom námestí. Pán primátor Nesrovnal, pán starosta Števčík: nebolo by pre Bratislavu dobré, keby sa o nej písalo, že sa na predsedníctvo RE pripravovala metódou Potemkina.
09. október 2021

Dominik

Overenie stavu podnetu - vyriešený

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania