29. augusta-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Andrej 20. novembra 2023

Dobry den. Vramci novej parkovacej politiky sa zrusili a postupne rusia vyhradene parkovacie miesta. Nove pravidla PAAS neumoznuju vyhradene parkovacie miesta, okrem miest pre ZŤP. Ako je teda mozne, ze sa na konci ulici 29. Augusta aj napriek tomu opat vyhradili dve parkovacie miesta, namalovali sa opatovne “Xka” a osadila tabula umoznujuca zastavenie len pre majitelov vyhradzovacich parkovacicj kariert? Tieto vyhradene miesta uz raz boli zrusene a teraz su opatovane platne? Ako je to mozne?

Dakujem za odpoved

20. november 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
20. november 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Váš podnet, za ktorého nahlásenie ďakujeme, sme v tejto chvíli pridelili kolegyniam a kolegom, ktorí majú oblasť, ktorej sa podnet týka, v kompetencii. Obdržané stanoviská ohľadom jeho riešenia Vám sprostredkujeme.

S pozdravom,
Kto? Referát prevádzky parkovacej politiky

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy.
21. november 2023

Peter Mravec

Nemá to náhodou riešiť PAAS? Lebo kolegyne a kolegovia na magistráte nestíhajú! 😎
02. december 2023

Andrej

Zial, doteraz som nedostal odpoved. Poprosim o odpoved, aby sme teda vedeli ako je to s vynimkami proti pravidiel PAAS pre vyhradene miesto. Dakujem
12. december 2023

Andrej

Odpoved do emailu bola, ze sa pomylili a danym miestam este plati zmluva a cuduj sa svete dokonca presne do posledneho dna 31.5.2024 Zaujimave, ze miesta nie su oznacene cislami, ako ostatne miesta a dokonca ako jedini maju tabulu zakaz zastavenia. Aka nahodicka. Podla mna to vobec nema nic spolocne s tym, ze tie miesta vyhradili pre stavebnikov, ktori tam jedini parkuju. Takze, vlastne platia pravidla PAAS, ale neplatia pravdila PAAS. Ako precedens je to fajn, staci ocividne deklarovat iba stavebne prace a mate miesto, treba sa odvolat na tento pripad. Tak hor sa do toho :)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania